SPORTURI  »  TENIS  »  ROMANIA-FRANTA, 8-10 FEB, SIBIU

Românii au cei 7 ani de acasă

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2008 00:00

Deşi nu pleacă favoriţi în meciul de Cupa Davis, Pavel şi compania le-au dat francezilor o lecţie care nu se învaţă pe teren. La conferinţa de presă românii au răspuns cu amabilitate întrebărilor şi au părut hotărîţi să facă tot posibilul pentru a obţine un rezultat bun. Mai mult, Pavel îl înţelege pe Tsonga, care a declarat că vrea să ridice deasupra capului Salatiera de Argint:

"Dacă aş fi jucat şi eu finala de la Australian Open, şi eu aş fi văzut lucrurile la fel ca el; nu mi se pare un lucru ieşit din comun faptul că Tsonga spune că îşi doreşte să ridice deasupra capului Cupa Davis; au o echipă foarte puternică".


"Ştiu că francezii sînt favoriţi, dar şi noi credem în şansa noastră, ne bucurăm că jucăm acasă, la Sibiu, şi sîntem cei care trebuie să producem surpriza", a mai declarat Pavel.

Playtech: ȘOC! Momente RUȘINOASE pentru George Simion! A fost săltat de jandarmi la ora 3 dimineața


Comentarii (8)
 •  07 Februarie 2008, 15:54

ahaaa deci e un articol in serial. Totusi autorul putea pune si el o trimitere la subsol "vezi articolele mele precedente". Sau un link... Acu ca stiu, voi citi toate articolele pentru ca maine sa stiu despre ce e vorba in articolele foileton.N-ar fi mai amuzant ca articolele sa fie transformate in seriale de benzi desenate?

 •  07 Februarie 2008, 15:45

OK multumim, "jafull"

 •  07 Februarie 2008, 15:44

pt cei care n-au inteles unde este lectia: dk citeati si articolele anterioare despre acest meci , ati fi aflat ca francezii au intaziat 1 ora la conferinta de presa iar in timpul conferintei au stat cu picioarele pe masa si au refuzat sa raspunda la intrebarile ziaristilor romani. vous comprenez?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează