SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENOR

Ronnie O'Sullivan îi propune Emmei Răducanu să lucreze cu omul care a ridicat-o pe Liverpool: „Are nevoie de el”

Emma Răducanu
Emma Răducanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 13:47 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 15:11

Ronnie O'Sullivan îi recomandă jucătoarei de tenis Emma Răducanu să îl angajeze pe doctorul Steve Peters, specializat pe problemele sportivilor. 

  • Cine e doctorul Steve Peters? E psihiatrul care a ajutat lotul de ciclism al Marii Britanii să obţină opt medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing, în 2008.
  • De asemenea, Peters i-a „întors” cariera lui Ronnie O'Sullivan, care se afla în cădere liberă. Ronnie îl laudă adesea în interviuri;
  • Steve Peters, 68 de ani, a lucrat și cu jucătorii lui Liverpool, în sezonul când aceștia au luptat până în ultimele etape să câștige titlul, cu Brendan Rodgers pe bancă.
Cine e Emma Răducanu, campioana de la US Open » „Tatăl meu m-a târât la tenis, dar am simțit competiția și mi-a plăcut”
US OPEN 2021
Cine e Emma Răducanu, campioana de la US Open » „Tatăl meu m-a târât la tenis, dar am simțit competiția și mi-a plăcut”

Ronnie O'Sullivan, sfat pentru Emma Răducanu: „Steve Peters poate să o îndrume”

„O urmăresc foarte atent pe Emma Răducanu și recunosc că sunt foarte îngrijorat pentru ea. Se pune o presiune imensă pe umerii ei. Cel mai bun lucru pe care poate să îl facă este să-l sune pe Steve Peters, el poate să o îndrume spre ce trebuie făcut. Emma nu are nevoie să i se spună cum să lovească mingea sau ce strategie să aibă în timpul meciului, ci are nevoie de un om care să o învețe cum să gestioneze presiunea. 

O iubesc pe Emma și vă spun că, dacă-l va avea pe Steve Peters în staff-ul său, ar fi cel mai bun lucru pe care-l poate face”, a declarat Ronnie O'Sullivan, potrivit Eurosport.

Ronnie O'Sullivan îi propune Emmei Răducanu să lucreze cu omul care a ridicat-o pe Liverpool: „Are nevoie de el”
Ronnie O'Sullivan, foto: Imago

Emma Răducanu, imaginea unei campanii de 6 milioane de lire în Marea Britanie

Campioana de la US Open, care recent a jucat și în România, la Transylvania Open, face parte din campania de Crăciun a celui mai mare lanț de articole sportive din Marea Britanie, fondat de Mike Ashley, fostul patron de la Newcastle.

The Daily Mail scrie că Emma Răducanu este imaginea campaniei, alături de ea apărând în reclame alte nume importante din sportul englez printre care internaționalii Jack Grealish Jordan Pickford și Declan Rice sau atletele Katarina Johnson-Thompson și Jessica Ennis-Hill.

Citește și alte știri din tenis: 

Emma Răducanu, sfătuită să-l ia antrenor pe Darren Cahill: „Să îl sune urgent!”

Avertismentul lui Boris Becker: „Emma Răducanu trebuie să răspundă la această întrebare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează