SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA RIO DE JANEIRO

Ruptură de 1,3 centimetri » Diagnostic dur primit de Irina Begu la Acapulco

Irina Begu va urma tratament în speranţa unei recuperări rapide // Foto: Guliver/GettyImages
Irina Begu va urma tratament în speranţa unei recuperări rapide // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 25 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 22:01

Acesta a fost diagnosticul primit de Irina Begu la o clinică din Acapulco, unde a făcut un examen medical după accidentarea suferită la Rio.

Irina urma să ajungă azi noapte în România, venind din Mexic, după o călătorie de peste 20 de ore. Fusese nevoită să meargă la Acapulco pentru a-şi face retragerea din turneul la care era favorită numărul 4, conform regulamentului.

A făcut şi o vizită la o clinică specializată, pentru ecografie şi diagnostic. Acesta a fost unul dur: ruptură musculară intercostală, de 1,3 centimetri, care va necesita pauză şi tratament specific. Accidentarea îşi are originea într-o gripă contractată în Australia. Tusea, combinată cu căldura din Brazilia şi solicitarea la forehand au dus la ruptură.

Ea va face astăzi un consult suplimentar şi în Bucureşti, însă terapia recomandată este aceea cu laser. În funcţie de organism, recuperarea durează minimum o săptămînă pentru fiecare centimetru de ruptură musculară.

Asta înseamnă că românca, numărul 33 WTA, are sub semnul întrebării participarea la Indian Wells, turneu Premier Mandatory care va începe pe 11 martie. După Rio de Janeiro, unde a ajuns pînă-n semifinale, ea urma să participe la Acapulco, eventual şi la Monterrey, în funcţie de rezultatul din primul concurs, apoi să stea cîteva zile în Florida pînă la începerea turneului de la Indian Wells.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
bobonzy
bobonzy  •  25 Februarie 2015, 11:43

MULTA SANATATE ...

addumi
addumi  •  25 Februarie 2015, 10:44

Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: : [email protected] Comentariul tău...

cocytyc
cocytyc  •  25 Februarie 2015, 09:52

Insanatosire grabnica Irina ,nu fi suparata ca in sport se mai intampla si din astea.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează