SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP / RUSIA - CHINA 3-0

Rusia, prima echipă în semifinale

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 februarie 2009 00:00

Rusia s-a calificat astăzi în semifinalele Fed Cup, spulberînd echipa Chinei. După ce cîştigaseră primele două meciuri de ieri cu ajutorul vedetelor Kuznetsova şi Dementieva, astăzi au mers pe mîna Anei Chakvetadze şi pe cea a Alisei Kleybanova.

Rusoaicele nu au cedat nici un set în primele patru meciuri, Kuznetsova cîştigînd ieri cu scorul de 6-2 6-4 meciul cu Zi Yan, în timp ce Dementieva trecea de Shuai Zhang cu 6-3 6-0.

Astăzi, Ana Chakvetadze a învins-o şi ea pe Zi Yan cu scorul de 6-1 6-2, în timp ce Alisa Kleybanova a trecut de Tian-Tian Sun cu un dublu 6-1.

Ultimul meci, cel de dublu, se preconizează a se disputa între perechile Chakvetadze/Kleybanova şi Sun/Yan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  09 Februarie 2009, 16:34

iar zvonareva si safina nici nu participa...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează