SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS / WIMBLEDON

Rutina

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2007 00:00

Justine Henin face la Londra aceleasi lucruri ca la Paris, unde a cistigat de 4 ori

Nici ploaia si nici adversarele nu o deruteaza pe Justine. Isi vede de drum in cautarea singurului titlu de Mare slem care-i lipseste din palmares. Ieri, belgianca a invins-o clar pe Patty Schnyder, 6-2, 6-2, si si-a asigurat locul in "sferturi". "Mi-am facut treaba perfect pina acum. Incerc sa continuu la fel. Am jucat mult in ultimele saptamini si asta imi da incredere", a spus Henin.

La Roland Garros, unde s-a impus de 4 ori in total si de trei ori consecutiv, ea a urmat o anume rutina. "Imi place sa am un program, chiar daca nu e acelasi la toate turneele", a explicat Justine. "Am depasit faza in care nu calcam pe liniile terenului, era copilaresc. Totusi, sint genul de persoana care are nevoie de ordine. E important pentru mine. si acum fac cam acelasi lucru in fiecare zi. La fel ca la Paris". Intrebata daca si maninca aceleasi lucruri, Henin a spus ca da, dar nu din superstitie, ci pentru ca asa ii e bine. "Conteaza felul in care ma hranesc. Am schimbat multe in ultimele luni. Acum maninc chestii usoare, fara sosuri, multe legume si fructe, paste, dar nu prea des".

Intilnire cu Wenger
La meciul lui Justine de ieri, in tribune s-a aflat si managerul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger. "E o onoare pentru mine ca e aici", a spus Henin, care a explicat ca un amic al ei il cunoaste pe tehnicianul francez. "A vorbit putin si cu Carlos, antrenorul meu. Mi se pare un tip interesant, cu tot ceea ce a facut pentru clubul lui". Wenger e pe banca lui Arsenal din 1996, timp in care a cucerit trei titluri de campion si 4 Cupe ale Angliei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează