SPORTURI  »  TENIS  »  FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE TENIS

Ruxandra Dragomir a cîştigat alegerile pentru preşedinţia FRT

Articol de GSP - Publicat luni, 23 februarie 2009 00:00

Deşi nu au fost făcute publice rezultatele oficiale, Ruxandra Dragomir este cea care a cîştigat turul doi al alegerilor pentru preşedinţia Federaţiei Române de Tenis.

În turul doi Ruxandra Dragomir l-a avut contracandidat pe Aurel Muntean, după ce Florin Segărceanu s-a clasat pe locul trei şi a fost eliminat din cursă.

După primul tur, Ruxandra Dragomir a primit 65 de voturi, Aurel Muntean 64, Florin Segărceanu 27, iar un vot a fost anulat. 

În turul 2, Dragomir a obţinut 87 din cele 157 de voturi şi va fi noul preşedinte al FRT.

Ea îi va urma la conducere lui Dumitru Hărădău, care a fost preşedinte interimar în ultimul an, după demisia lui Ilie Năstase.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
 •  24 Februarie 2009, 01:04

poate se mai dezvolta si tenisul din romania ca suntem cam slabuti

 •  23 Februarie 2009, 21:46

Bravo ruxandra ,FELICITARI ! Sper ca penescu sa-si tina promisiunea si sa te ajute ,cum a promis public Fa curatenie in federatie,adu oameni tineri si cinstiti AFARA CU HARADAU DIN FEDERATIE !

lary_sefa
lary_sefa  •  23 Februarie 2009, 20:57

foarte bn!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează