SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Ruxandra Dragomir după înfrîngerea cu Olanda din Fed Cup: "Este exclus ca fetele să se fi dus acolo în vacanţă"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 februarie 2011 12:47

Ruxandra Dragomir, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, s-a declarat surprinsă de înfrîngerea ruşinoasă în faţa Olandei (0-3), joc contînd pentru grupa D a Fed Cup. Aflată în studioul Dolce Sport, fosta număr 15 mondial, a spus că astfel de rezultate nu fac cinste tenisului nostru şi că este nevoie ca anumite măsuri să fie luate pentru a se evita pe viitor un dezastru în tenisul feminin de echipă.

 

"Întotdeauna au avut şanse dar se pare că fetele noastre cu cît urcă mai mult în clasamentul individual, cu atît joacă mai slab la naţională. Presiunea jocului în echipă şi dorinţa de a se califica în grupa mondială s-au făcut mult prea mult simţite. Pur şi simplu s-au pierdut, nu au mai fost în stare să joace. Este exclus ca fetele să se fi dus acolo în vacanţă, au plecat în Israel ca să îşi facă datoria. Dacă presiunea este atît de mare pentru ele trebuie să vedem ce este de făcut" a declarat Ruxandra Dragomir.

 

Preşedintele FR de Tenis a mai adăugat că lotul compus din Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu, Sorana Cârstea şi Cristina Dinu este cel mai bun care putea să ne reprezinte la Fed Cup, Simona Halep fiind accidentată.

"Simona Halep trebuia să stea trei sau patru săptămîni pînă să înceapă antrenamentele, nu putea să fie chemată la lot. Raluca Olaru este oarecum ieşită din formă iar Edina Gallovits a fost întrebată dacă vrea să joace pentru echipa României dar nu prea şi-a dorit. Vom folosi aceeaşi echipă şi cu Letonia, Niculescu şi Dulgheru ne vor reprezenta"

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează