SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

S-a afişat programul celei de-a treia zi la Australian Open! Cînd joacă Simona Halep şi Irina Begu

Simona Halep, foto: Reuters
Simona Halep, foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 20 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 20 ianuarie 2015 11:11

Simona Halep şi Irina Begu vor juca mîine în cel de-al doilea tur de la Australian Open.

Halep, a treia favorită a turneului australian, va juca din nou pe Rod Laver Arena. Meciul Simonei cu Jarmila Gajdosova va fi al doilea de pe terenul central, după cel dintre Rafael Nadal şi Tim Smyczek, care începe la ora 10:00, ora României.

Meciul Simona Halep - Jarmila Gajdosova va fi liveTEXT pe GSP.RO. Partida dintre Irina Begu şi Katerina Siniakova va fi primul meci de pe terenul numărul 13 şi va începe la ora 02:00 dimineaţa, ora României.

Dacă va cîştiga, Simona Halep va juca cu învingătoarea dintre Kristina Mladenovici şi Bethanie Mattek-Sands. Irina Begu, dacă va cîştiga, o va întîlni pe învingătoarea partidei Christina McHale - Carina Witthoeft.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
bivumu
bivumu  •  21 Ianuarie 2015, 07:51

GSP incepe lucrul la 9 a.m. ? :)) Irina Begu merge mai departe ! A trecut in turul 3.

tardelli
tardelli  •  20 Ianuarie 2015, 18:45

Irina Begu e o jucatoare cu un stil agresiv.In meciul cu Kerber a avut 39 [!!!] lovituri castigatoare ,iar adversara doar 8. La greseli nefortate a avut multe insa 55 ea,iar Kerber 35.Dar Irina a cedat setul2 la zero.Poate o fi fost vreo tactica.... Si Sarapova are de obicei mai multe lovituri castigatoare decat adversara dar si multe greseli nefortate. Alt lucru bun la Irina Begu e serviciul.Media vitezei primului serviciu a fost de 164 km/h Am vazut putin din meciul ei spre final.A reusit cateva lovituri de mare jucatoare. Sa speram ca o vedem in turul 4.

lapusneanul
lapusneanul  •  20 Ianuarie 2015, 18:28
Postat de secundul pe 20 Ianuarie 2015, 18:06

Eu am vazut si meciul pe internet. Dar ca sa-ti faci o parere, poti sa te uiti si la cateva puncte. De acord, ca sunt selectii, dar ea n-a mai jucat asa nici macar la Moscova. Mi se pare imbunatatit backhandul si e mai agresiva si cu dreapta.

am vazut atat meciul simonei cat si al irinei in direct, nu e nevoie sa vad reluari...si apropo de irina, daca joaca in continuare cum a jucat in setul decisiv sunt sanse sa ajunga in fazele superioare , insa e greu sa joci pe terenuri secundare....e alt ambient...in fine, sper sa-si ia revansa dupa eliminarea din primul tur de la shenzen

Vezi toate comentariile (29)
Comentează