SPORTURI  »  TENIS  »  ATP STUTTGART

S-a întors Roger Federer! Record la Stuttgart, acolo unde și-a asigurat o întâlnire cu #NextGen Dominic Thiem

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2016 12:07

Roger Federer a urcat pe locul doi în clasamentul victoriilor din Era Open. Elvețianul în vârstă de 34 de ani, proaspăt reîntors în circuit după o accidentare, a ajuns în semifinale la turneul pe iarbă de la Stuttgart.

Federer a trecut în două seturi de neamțul Florian Mayer, scor 7-6 (2), 7-6 (1) și îl va întâlni în turul următor pe supertalentatul nou-intrat în top 10 ATP Domninic Thiem.

"Cred că am jucat foarte bine, au fost puncte lungi, iar eu m-am descurcat destul de OK. Nu știu ce zic statisticile, dar am servit bine, iar meciul m-a ajutat să-mi reintru în ritm", a spus elvețianul la final.

Prin victoria asupra lui Mayer, Federer l-a depășit în clasamentul victoriilor din Era Open pe Ivan Lendl, având acum 1072 de succese în carieră.

Acum, elvețianul este depășit doar de americanul Jimmy Connors, care are 1256 de victorii într-o carieră ce s-a întins pe aproape un sfert de secol.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează