SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DIN MALLORCA

S-a oprit în "sferturi" » Sorana Cîrstea a fost eliminată de Jelena Jankovici la Mallorca

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2016 00:00

Sorana Cîrstea a fost învinsă vineri seara în sferturile de finală ale turneului pe iarbă de la Mallorca. Românca a pierdut în fața Jelenei Jankovici cu 3-6, 3-6, după ce a ajuns pe tablou în urma calificărilor.

"Mulțumesc, Mallorca Open pentru tot, dar din păcate am rămas fără energie în meciul cu Jankovici. Totuși a fost o săptămână bună pentru mine, așa că privesc imaginea de ansamblu", a scris Sorana pe Instagram.

Calificarea în sferturi de finală la turneul de Spania i-a asigurat româncei o urcare de 9 poziții în clasamentul mondial, ea ocupând, începând de luni, poziția 86.

Săptămâna viitoare, Cîrstea va juca la Eastbourne, unde o întâlnește în primul tur pe Varvara Lepchenko.

Save

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează