SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2018

S-a retras de la Wimbledon! A anunțat că are probleme medicale: "Mă doare spatele de o lună! Am încercat toate tratamentele posibile"

Berdych, în dreapta // FOTO: Guliver/GettyImages
Berdych, în dreapta // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2018 18:36

Cehul Tomas Berdych, 32 de ani, locul 23 ATP, a anunțat că nu va concura la Wimbledon.

Finalist la Wimbledon în 2010, când a pierdut în fața lui Rafa Nadal, Berdych a anunțat printr-un mesaj pe contul de Twitter că are probleme medicale la spate și nu poate concura.

"Sunt dezamăgit să vă anunț că sunt nevoit să mă retrag de la Wimbledon, turneu care va începe la săptămâna viitoare. M-am luptat cu o durere de spate în ultima lună și am încercat toate tratamentele posibile pentru a concura. Din păcate, lucrurile nu s-au îmbunătățit.

Încercările de a fi gata pentru sezonul de iarbă nu au avut succes. Așteptam cu nerăbdare să joc la Wimbledon, dar nu voi putea evolua în forma cea mai bună. Trebui să mă odihnesc și să fac tratament. Sper să revin mai puternic", a fost mesajul lui Berdych postat pe contul de Twitter.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează