SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

S-a spulberat cel mai mare mit despre Ilie Năstase! Adevărul despre cele peste 2.500 de relații cu femei: „De acolo a pornit totul”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 13:49

Ilie Năstase (72 de ani) a distrus mitul conform căruia ar fi avut relații intime cu peste 2.500 de femei. 

„A fost un pasaj în autobiografia mea. De acolo a pornit totul. Fata asta care a scris cartea, aceeași care i-a scris şi lui Beckham, voia să afle de la mine cu câte femei am avut relații.

De unde naiba să ştiu? Ce, le număram? Şi tot mă bătea la cap, câte au fost 400, 800? Înregistram la Paris, la mine la ţară, acolo, cu un păharel de vin lângă noi. Şi la 12 noaptea tot aşa îi dădea.

I-am explicat că în autobiografie nu poţi să minţi, că te minţi pe tine. Şi tot luând aşa câte un pic de vin, îi zic «Uite o să îţi spun. Adevărul e că sunt 2.500, să ştii de la mine că sunt 2.500». Ea chiar aşa a scris”, a precizat Ilie Năstase la TV Telekom Sport.

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA INDIAN WELLS // Halep s-a destăinuit la Indian Wells: „Ăsta e unul dintre secretele mele. Lucrez cu el, e esențial în tenis”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
347655969058390
Ion Popescu  •  11 Martie 2019, 20:46

Iata un articol foarte important pentru sportul romanesc !!!

ticbis
ticbis  •  11 Martie 2019, 20:21
Postat de mosvasile pe 11 Martie 2019, 16:52

Cred ca tot in GSP am citit ca Tiriac a fost cel care l-a dus- pentru prima oara-la femei pe Ilie Nastase-la un bordel!Iar acolo a vazut ca Ilie era... virgin!Dar pe urma,se pare ca a recuperat!Cu toate ca nu "se pupa"cu niste "amanunte"din biografia lui!Adica a fost insurat,prima data cu o belgiana-urata-apoi-la Paris- cu o americana cu nume coreean-Kim-si pe urma cu d-astea din Romania-care toate, l-au jecmanit de bani!Deci nu a fost casatorit din interes-cu vreo ducesa britanica-sau cu vreo miliardara americana!Nedumerirea e, de ce-a mai avut nevoie de neveste, daca a "avut" 2500 de femei?

Belgianca aia "urata" era manechin profesionist si pica de frumoasa ce era; mai apoi a avut o alta nevasta, tot "top-model" si actrita occidentala; a avut mai apoi aventuri cu femei celebre si pline de bani: mostenitoarea "imperiului" Adidas si celebra cantareata americanca Diana Ross (careia, se pare, i-a facut si un copil). Stai calm, moshule, ca Ilie Nastase, cel putin in tineretea lui, a avut parte exclusiv de femei celebre, frumoase si pline de bani! Adevarat, acum, la batranete, s-a multumit si cu romance de-ale nostre...:)

1193318210826601
Ionel Petrica  •  11 Martie 2019, 17:46

Nu inteleg de ce persoana care a gandit articolul foloseste termenul de "mit"; de ce ar fi mit daca scrie in biografia oficiala a batranelului? adica el clarifica o minciuna din propria biografie? sau cum...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close