SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MIAMI

S-a stabilit finala ATP Miami » Înfrângere surpriză a unuia dintre marii favoriți

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 martie 2018 09:37

John Isner și Alexander Zverev vor juca duminică, de la ora 20:00, finala turneului de la Miami.

Argentinianul Juan Martin Del Potro, locul 6 ATP, a ratat șansa de a realiza Sunshine Double (câștigarea Indian Wells și Miami în același an). Del Potro s-a oprit în semifinale, pierzând în două seturi cu John Isner, locul 17 ATP, scor 1-6, 6-7 (2).

În primul set, Delpo, unul dintre cei mai în formă jucători din acest moment, a servit dezamăgitor, permițându-i lui Isner să facă două break-uri, suficiente pentru a câștiga setul. Partea a doua a fost mai echilibrată. Cei doi jucători au mers cap la cap și nu au cedat niciun game, setul fiind decis în tie-break, unde Del Potro a câștigat doar două puncte.

Zverev, victorie în două seturi

Alexander Zverev, locul 5 ATP, s-a impus în două seturi în meciul contra lui Pablo Carreno-Busta, locul 19, scor 7-6 (2), 6-2, după o oră și jumătate de joc. Primul set a fost extrem de echilibrat. Jucătorii nu au cedat niciun game, iar Zverev s-a impus în tie-break. În partea a doua, neamțul a făcut două break-uri, suficiente pentru a câștiga setul și partida.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gizeh
gizeh  •  31 Martie 2018, 11:42

Amândoi ocupa locul 5 ?! Zverev e 5 si Delpo 6 atp !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează