SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BUCUREȘTI

S-a tras la sorți tabloul principal al turneului de la București » 8 românce la start

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 18:11

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a tabloului principal al turneului WTA de la București, care începe luni. Opt jucătoare din România se află pe tabloul principal.

Pe lângă Sorana Cîstea, Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan, Alexandra Dulgheru și campioana en-titre Irina Begu, alte trei românce au primit wild-card pe tabloul principal. Este vorba despre Andreea Roșca (258 WTA), Gabriela Ruse (183 WTA) și Miriam Bulgaru (437 WTA).

16 jucătoare din TOP 100 WTA se află la turneul de la București

Meciurile româncelor DIN TURUL 1

Mihaela Buzărnescu (28 WTA) - Danka Kovinici (117 WTA)
Ana Bogdan (59 WTA) - Karolina Schmiedlova (89 WTA)
Irina Begu (36 WTA) - Ons Jabeur (130 WTA)
Sorana Cîrstea (51 WTA) - adversară din calificări
Gabriela Ruse (183 WTA) - Polona Hercog (64 WTA)
Alexandra Dulgheru - Pauline Parmentier
Miriam Bulgaru (437 WTA) - Yafan Wang (83 WTA)
Andreea Roșca (258 WTA) - adversară din calificări

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
whiteredarad
whiteredarad  •  16 Iulie 2018, 10:45

Pentru gsp Turneul WTA de la Bucuresti este parte neglijabila. Mai bine ne-o atata pe Wosniacki cu logodnicul in apa, decit sa dea scoruri si sa comenteze tinerele jucatoare din calificari. Sa va fie ...rusine Am vazut la digi meciuri frumoase, care pentru voi nu conteaza.

merace
merace  •  15 Iulie 2018, 14:42

Claire Liu joaca la Bucuresti acum, in calificari. E o americanca de 18 ani, singura care a luat un set lui Kerber la Wimbledon!

merace
merace  •  15 Iulie 2018, 14:40
Postat de maxp pe 15 Iulie 2018, 07:22

Se pare ca e cam pe pile si aici. Andreea Rosca stiu ca cerea sprijin financiar la un moment dat, se pare ca a iesit mai usor in evidenta. Mi se pare o anomalie totusi sa treci pe tabloul principal jucatoare de locurile 400 mondial, in timp ce Irina Bara care e in continua ascensiune nu primeste niciun sprijin sau Jacqueline Cristian care e la granita cu top 200 si are puncte de aparat, trecand un tur anul trecut, joaca si ea calificari. Plus ca nu le ajuti, ma rog, e frumos sa te vezi pe un tablou WTA, dar daca nu ma insel nu primesc niciun punct daca ies din primul tur, inca in calificari mai aveau sanse sa adune ceva.

Gresesti. Cine pierde in primul tur pe tablou, sau in primul tur de calificari, primeste 1 punct (asa e la orice turneu, mai putin la GS, unde in primul tur pe tablou se dau 10 puncte la infrangere, iar in primul tur de calificari se dau 2 p la infrangere). La Bucursti, cine ajunge pe tablou din calificari, primeste inca 18 puncte daca a castigat cele 3 meciuri de calificare, sau 14 puncte ca Lucky Loser.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează