SPORTURI  »  TENIS  »  BEIJING

S-au oprit mai devreme » Tecău şi Lindstedt au fost eliminaţi din sferturile turneului de la Beijing

Lindstedt şi Tecău nu au prins ieri o zi deloc bună. // Foto: Guliver/GettyImages
Lindstedt şi Tecău nu au prins ieri o zi deloc bună. // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 06 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 05 octombrie 2012 21:49

Horia Tecău şi Robert Lindstedt au ajuns în 2011 pînă în finala turneului de la Beijing, anul acesta ei s-au oprit în "sferturi".

Horia şi Robert nu mai jucaseră împreună de la US Open. S-au reîntîlnit pe teren, la Beijing, unde au cîştigat un meci, iar ieri l-au pierdut pe al doilea. În sferturile de finală ei au fost învinşi de britanicii Colin Fleming/Ross Hutchins cu 6-7 (3), 6-2, 10-5.

De cînd nu au mai jucat împreună Horia a evoluat în Cupa Davis, apoi a fost prezent alături de Leander Paes la turneul de la Bangkok, unde a ajuns pînă în semifinale, în timp ce Robert a făcut mai mult tratamente pentru genunchi şi cot, antrenîndu-se foarte puţin.

La Beijing, în primul tur au trecut de spaniolii Marerro/Verdasco, iar ieri au întîlnit a 13-a pereche a lumii. Primele secvenţe ale meciului duceau spre o victorie a perechii româno-suedeze. S-a impus în setul întîi, într-un tie-break cîştigat la trei şi apoi a condus în a doua parte cu 2-0. Şi de acolo s-a rupt jocul. Britanicii au reuşit şase game-uri consecutive, impunîndu-se cu 6-2.

Nici în supertie-break nu au reuşit să-şi revină. Au pierdut cu 5-10 şi îşi fac bagajele pentru Shanghai (7-15 octombrie), următorul turneu la care vor participa. Horia şi Robert au anunţat că din 2013 nu vor mai juca împreună, iar în acest an vor mai face pereche, în afară de Shanghai, la Paris (29 octombrie-4 noiembrie) şi la Londra (5-11noiembrie).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează