SPORTURI  »  TENIS  »  ATP SHANGHAI

S-au stabilit semifinalele Mastersului de la Shanghai » La un pas de un nou duel Nadal - Federer

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 17:48

Astăzi s-au disputat cele patru sferturi de finală din cadrul Mastersului ATP de la Shanghai, penultimul al anului. Toate partidele s-au încheiat cu victoriile favoriților, astfel că tabloul semifinalelor este unul foarte promițător. 

Croatul Marin Cilici l-a învins în două seturi pe spaniolul Albert Ramos Vinolas, scor 6-3, 6-4, stabilind astfel o întâlnire în penultimul act cu liderul mondial Rafael Nadal

Ibericul l-a învins în trei seturi pe Grigor Dimitrov, scor 6-4, 6-7 (4), 6-3, după unul dintre cele mai intense meciuri din ultima vreme. Nadal a obținut a zecea victorie în meciurile directe cu bulgarul, pe care îl învinsese și săptămâna trecută, în semifinalele de la Beijing. 

Pe cealaltă parte de tablou, argentinianul Juan Martin Del Potro a revenit de la 0-1 la seturi în fața sârbului Viktor Troicki, câștigând în final cu 4-6, 6-1, 6-4.

În semifinale, argentinianul se va duela cu favoritul doi Roger Federer, care l-a învins în minimum de seturi pe francezul Richard Gasquet, scor 7-5, 6-4.

În caz că Nadal și Federer vor câștiga meciurile de sâmbătă, cei doi se vor întâlni în finală. Elvețianul a câștigat ultimele patru meciuri directe cu Nadal, trei dintre victorii survenind chiar anul acesta. 

  • Semifinalele turneului de la Shanghai vor avea loc sâmbătă, după ora 11:00, în direct la TV Digi Sport 2. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează