SPORTURI  »  TENIS  »  

Sania Mirza se căsătoreşte cu un jucător de crichet pakistanez

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2010 00:00

Jucătoarea indiană de tenis Sania Mirza, numărul 32 WTA, a anunţat că se va căsători că jucătorul pakistanez de crichet Shoaib Malik.

Postul pakistanez Geo a anunţat că mama lui Malik a cerut mâna Saniei în cadrul unei reuniuni de familie, jucătoarea de tenis acceptând propunerea. Mirza, în vârstă de 23 de ani, a a fost logodită cu un prieten din copilărie şi anunţase chiar că va renunţa la tenis după nunta programată în 2011, însă în ianuarie a comunicat anularea evenimentului din motive de "incompatibilitate". 

Shoaib Malik, unul dintre cei mai cunoscuţi sportivi din Pakistán, a fost de asemenea logodit cu o tânără din sudul Indiei, Ayesha Siddiqui, dar a anulat această logodnă în urmă cu mai mulţi ani. Familia lui Siddiqui anunţase chiar că cei doi s-au căsătorit, însă Malik a clarificat în ianuarie 2008 că nunta nu am mai avut loc din cauza unor probleme. Conform jucătorului, familia Ayeshei i-a trimis o fotografie a altei tinere. Iar când părinţii lui Shoaib au oferit o recepţie, adevărata Ayesha nu a venit motivând că are o alergie.

Sania Mirza este o adevărată vedetă în India, fiind adorată de milioane de tinere. Ea s-a confruntat însă şi cu atacurile conservatorilor, din cauza fustiţei scurte pe care o poartă la meciuri. Căsătoria celor doi, ambii musulmani, este cu atât mai interesantă cu cât India şi Pakistanul au relaţii încordate de la indepenţa pakistanezilor în 1947.

Sursa: As

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (1)
 •  30 Martie 2010, 16:16

Casatoria celor 2 tineri este raspunsul corect al oamenilor unei probleme creata de politicieni; sa fie, prin urmare, sanatosi si voiosi !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează