SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Șarapova ignoră orice suspendare: "Sunt hotărâtă să joc tenis din nou!"

Sursa foto: Guliver/GettyImage
Sursa foto: Guliver/GettyImage

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 11:13

Maria Șarapova a postat un mesaj pe o rețea de socializare, în care mulțumește fanilor pentru susținerea arătată și declară că își dorește să joace din nou tenis.

Jucătoarea a șocat lumea sportului săptămâna trecută, când a recunoscut la o conferință de presă că a fost depistată pozitiv cu meldonium, la un control efectuat la Australian Open.

Substanța a fost interzisă la 1 ianuarie 2016. Rusoaica riscă până la patru ani de suspendare, ceea ce ar face posibilă o întoarcere când sportiva va avea 32 de ani.

"În general iubesc dimineţile. O nouă zi, un nou început. Însă această zi nu a fost una obişnuită. La 06.00 dimineaţa nu mă gândeam decât la faptul că sunt hotărâtă să joc tenis din nou şi sper că voi avea şansa să fac asta.

Mi-aş fi dorit să nu trec prin asta, dar trebuie. În acest moment sunt mândră să vă numesc fanii mei. În doar câteva ore de la anunţul meu mi-aţi arătat susţinere şi loialitate. Vreau să ştiţi că toate cuvintele voastre minunate mi-auadus zâmbetul pe buze. Mi-ar plăcea să joc din nou şi sper că voi putea. Mesajele voastre mă motiveazăȚ, a scris Sharapova pe contul de Facebook.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
bimbaq
bimbaq  •  10 Martie 2016, 16:59

sigur ca joaca, cu ottobraun , wowmasha si alti admiratori... ar fi interesant sa o vedem acum cum joaca fara ... stimulenti medicali

920930717928342
Daniel Duhalm  •  10 Martie 2016, 16:53

e deja gata ...dupa 6 luni iese din prima suta...dupa un an ...iese complet din circuit ...daca revine dupa suspendare o va lua de jos din ITF ....unde nu va castiga la fel ca in WTA...dar cred ca va beneficia de WC la ceva concursuri majore...pentru a mai urca ceva in clasamente...cat despre GS ..cred ca nu va mai juca nici 1 mai devreme de 3 ani...depinde de sentinta data de ITF ...de oamenii influenti si influentati in domeniu...dar cred ca practic cariera ei e gata.

comabi
comabi  •  10 Martie 2016, 16:40

Pai cine n-o lasa sa joace tenis? Ohooo... sigur gaseste terenuri gratis si parteneri cu duiumul, dar nu in WTA sau ITF :). In rest, asa mi se rupe de durerea si simtamintele Sharapovei exact cum i se rupe ei de Romania ;).

Vezi toate comentariile (5)
Comentează