SPORTURI  »  TENIS  »  REVENIRE

Şarapova revine pe terenul de tenis! Când va juca primul meci

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2016 19:10

Maria Şarapova revine pe terenul de tenis în cadrul unui meci demonstrativ care va avea loc la Puerto Rico săptămâna viitoare.

Rusoaica o va întâlni joia viitoare pe campioana olimpică Monica Puig, la San Juan. Este primul meci pentru Şarapova din luna ianuarie, după ce a fost suspendată de Agenţia Mondială Antidoping pentru că a fost depistată pozitiv cu meldonium.

Sportiva de 29 de ani va reveni în competiţiile oficiale în luna aprilie a anului viitor. Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspedarea de doi ani de zile, dictată iniţial, la 15 luni.

Este pentru prima oară din 2011 când Puig joacă în ţara natală, iar demonstrativul organizat de sportiva de 23 de ani va avea loc la arena Coliseo de Puerto Rico, cel mai mare teren acoperit de pe insulă, cu o capacitate de 16.000 de locuri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  16 Decembrie 2016, 11:24

Monica o venereaza pe Sharapova si i-a iertat orice abatere de la conduita sportiva ('without drugs'). In ceea ce o priveste pe Maria, abia asteptam sa-i aud icnetele...

207398786321437
Teodoru Carapetru  •  15 Decembrie 2016, 19:57

Go Monica ! :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează