SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA STUTTGART

Șarapova se întoarce în tenis, la un turneu pe care l-a câştigat de trei ori până acum » Ce a declarat rusoaica

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 19:12

Jucătoarea de tenis Maria Șarapova își va face revenirea în circuitul profesionist WTA la turneul feminin de la Stuttgart, pe 26 aprilie 2017, după suspendarea de 15 luni pentru dopaj dictată de Agentia Mondială Antidrog.

Rusoaica, în vârstă de 29 de ani, fost număr unu mondial, a primit inițial o pedeapsă de doi ani, în martie 2016, după ce a fost depistată pozitiv la un control de rutină, cu substanța denumită meldonium.

Ulterior, în octombrie, în urma recursului făcut de sportivă, i s-a redus suspendarea la un an și trei luni. Șarapova, care are ca sponsor principal compania Porsche, se va întoarce în tenis fără a fi inclusă în clasamentul WTA și a avut nevoie de un wild-card din partea organizatorilor de la Stuttgart, pentru a putea intra pe tabloul principal.

”Nu aș fi putut fi mai fericită. Joc primul meu meci de revenire în circuit la unul dintre turneele mele favorite. Abia aștept să-mi văd fanii minunați și să fac din nou ceea ce îmi place”, a spus jucătoarea din Rusia.

Șarapova, care este câștigătoare a 5 turnee de Grand Slam (Roland Garros - 2, Australian Open, Wimbledon si US Open - 1), a triumfat de trei ori consecutiv în competiția de tenis de la Sttutgart din Germania, din 2012 și până în 2014. Rusoaica a jucat ultimul său meci din circuitul WTA la Melbourne, în ianuarie 2016.

sursa: bbc.co.uk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1583968508554190
Marian Rotaru  •  11 Ianuarie 2017, 10:30

ATENTIE SE INTOARCE TRISOAREA, URLATOAREA. CE A AJUNS ACEST SPORT. PENTRU DOPAJ AR TREBUI EXCLUSI PE VIATA DIN SPORT TOTI CARE SE DOPEAZA.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  11 Ianuarie 2017, 08:52
Postat de fangigi pe 10 Ianuarie 2017, 21:45

E de un catralion de ori mai frumoasa decat machidoanca cea pitica si de un triliard de ori mai valoroasa!

Bai baiatule bucurestenii aveau o vorba . " Gusturile nu se discuta " . Pe mine nu ma atrage aia pentru ca sunt saten deschis cu ochii albastrii si in plus nu mi-au placut niciodata "girafele " !!

mutu57
mutu57  •  11 Ianuarie 2017, 00:58

De bine, de rau Halep a fost printre primele 5 fara droguri. masah fara droguri nu intra nici in primele 100. (De 10 ani ia meladonimum)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează