SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Scandal cu Mihaela Buzărnescu în prim-plan la US Open: "Chiar era nevoie să faci acest gest stupid pentru bani? Dăm WTA în judecată!"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2018 22:40

Accidentată serios la Montreal, Mihaela Buzărnescu (21 WTA) și-a anunțat oficial retragerea de la US Open cu două ore înaintea primului meci, iar Mandy Minella (144 WTA), jucătoare din Luxemburg, acuză că românca a procedat așa premeditat, pentru a încasa o parte din banii oferiți de turneu. 

CONTEXT: Dacă Mihaela, cu ligament rupt pe 8 august în Canada, și-ar fi anunțat din timp retragerea de pe tabloul principal de la US Open, și nu abia cu două ore înainte, ar fi ratat cecul de 27.000 de dolari oferit de organizatori. Lui Mandy Minella, "lucky loser" în calificări, i-ar fi revenit în acest caz suma respectivă. "Am stat până în ultima clipă pentru că am sperat că o vom putea recupera", s-ar fi apărat staff-ul româncei. 

Antrenorul lui Mandy, Tim Sommer, e convins că la mijloc a fost un tertip pentru ca Mihaela să pună mâna pe jumătate din suma pe care jucătoarele o încasează pentru primul tur, chiar dacă nu joacă. 

"Când Mihaela Buzărnescu s-a accidentat la Montreal și a scris pe Twitter că nu va putea juca la US Open credeam că Mandy va intra pe tablou. Când am ajuns la New Haven, Mihaela era încă pe lista de start.

I-am contactat pe cei de la WTA și mi s-a spus că Buzărnescu este la New York și încearcă să se recupereze. A scris și ea pe Twitter asta. Am întrebat un doctor și pe fizioterapeutul nostru dacă este posibil să joci cu ligamentul afectat și mi-a zis că nu este nicio șansă, că durează între șase și opt săptămâni până când revii la normal. Am contactat WTA din nou și nu mi se pare normal ca atunci când ai un diagnostic și știi că ești accidentată să te mai înscrii la concurs", ar fi spus Tim Sommer pentru site-ul SpoX, citat de ziare.com.

sommer 600
Tim Sommer, antrenorul lui Mandy Minella

Antrenorul jucătoarei din Luxemburg anunță că a contactat o casă de avocatură pentru a da în judecată WTA:

"Cei de la WTA mi-au spus că nu se poate face nimic, că totul depinde de Federația de Tenis din SUA deoarece turneul are loc la New York. Apoi am făcut o plângere la organismul care se ocupă de integritatea tenisului, pentru a pune presiune pe WTA. Și pentru a fi siguri că-i spun Mihaelei cum stau lucrurile: dacă ar fi jucat, ar fi fost zeci de pariuri pe adversară. Dar nimic nu s-a întâmplat. Buzărnescu a încasat 1 milion de dolari în acest an. Chiar avea nevoie să ia 27 de mii de dolari într-un asemenea mod?

Mandy i-a scris că înțelege totul, dar că există o limită! Mihaela i-a răspuns că a avut o viață grea și că a trecut prin situații similare! Cel puțin ultima parte este pură ficțiune.

Suntem în contact cu o echipă de avocați din Orlando. Nu este vorba despre domnișoara Buzărnescu, ea a acționat legal, deși din punct de vedere moral lucrurile sunt discutabile. WTA trebuie să-și asume însă responsabilitatea.

Ei au anunțat că Mihaela nu va juca la US Open, apoi au retras știrea. Au editat articolul de pe site-ul oficial. Per total, un gest stupid făcut de domnișoara Buzărnescu, gestionat foarte prost de WTA, ne-a costat foarte mult timp, energie și bani. Ceva de acest gen n-ar mai trebui să se întâmple pe viitor", ar fi adăugat acesta conform sursei citate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
doridori
doridori  •  08 Septembrie 2018, 14:14
Postat de bazinga pe 06 Septembrie 2018, 23:57

Tipic pentru mafoamea de Buzarnescu!Nehalita asta de bani nu ar rata nici un verzisor,asa de carpanoasa este!I-a ratat Dumnezeu ca nu e bine sa te halosesti si sa joci 50 de meciuri in 7 luni!M-as bucura s-a faca astia la tribunal,merita o lectie mafoamea asta!

cred ca nehalitul esti tu, si iti prevad ca o sa mori de invidie

doridori
doridori  •  08 Septembrie 2018, 14:10
Postat de Dan Pastrama pe 07 Septembrie 2018, 10:11

***..ce pretentii sa ai de la buzunarescu?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doridori
doridori  •  08 Septembrie 2018, 14:08
Postat de Mircea Gabriel pe 07 Septembrie 2018, 11:02

Te auzi cand vorbesti, cand scri aberatii! O astfel de accidentare te scoate din circuit 6-8 saptamani.

Bai dar de cand te pricepi tu asa la tendoane? poate altii se recupereaza in 5 saptamani. Poate unii decid sa joace cu tendonul aproape refacut, nu refacut in totalitate.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează