SPORTURI  »  TENIS  »  ALERGERI FRT

Scandal înainte de alergerile de la FR Tenis: "Ar trebui să se termine cu cluburile de apartament!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 14:00

Candidat la alegerile FR Tenis din 2 noiembrie, Liviu Ursuleanu susţine că "Adunarea Generală convocată de George Cosac poate fi iar anulată în instanţă, dacă votează şi cluburile a căror afiliere nu are şi avizul Tribunalului!".

Fost vicepreşedinte al FR Tenis în perioada 2009-2010, pe vremea când Ruxandra Dragomir conducea respectivul for, Liviu Ursuleanu (55 de ani) s-a decis să candideze la viitoarele alegeri, programate pe 2 noiembrie.

Patron al clubului de Tenis Livone, acesta spune că "s-au strâns prea multe lucruri în neregulă la federaţie, iar eu îmi doresc să fac ordine în această harababură. Mi-am depus candidatura la funcţia de preşedinte, am docmentul înregistrat. Dar  până acum, pe siteul FR Tenis nu a apărut încă lista cu candidaţi, deşi regulamentul prevede ca aceasta să fie afişată cu 15 zile înainte de Adunarea Generală".

"Au tot amânat schimbarea Statutului"

Ursuleanu acuză, printre altele, că "documentul de convocare a acestei Adunări Generale, de pe siteul federaţiei, este cel puţin ciudat. Cum adică, ««având în vedere că Adunarea Generală din 6 aprile 2017 a fost amânată de MTS, cea din 2 noiembrie va avea aceeaşi ordine de zi ca la cea amânată, cu toate efectele ce decurg potrivit amânării»»?!. Asta este o cu totul altă Adunare Generală. Au trecut 7 luni de la cea amânată, de fapt anulată iniţial de MTS. De exemplu, eu nu am candidat în aprile. Asta înseamnă că acum nu pot candida?!. Nimeni nu ne-a explicat cum de Cosiliul Director,, din care face parte şi preşedintele George Cosac, a mai conîn acest interval, deşi îi expirase mandatul din aprile. În Staut nu se prevede nimic pentru acest gen de situaţii. Sunt multe nereguli, de aceea, Statutul trebuie schimbat.  A fost desemnată o Comisie care să elaboreze un nou Statut, acesta a fost făcut prin 2015, dar de atunci nu a fost niciodată pus în discuţia Adunării Generale, pentru a fi aprobat".

screenshot 1

"Afiliaţi 362, avizaţi de Tribunal doar 54"

Deşi FR Tenis a convocat pentru alegeri pe toţi cei 362 de membri afiliaţi, Ursuleanu atrage atenţia că "suntem în pericol ca Adunarea Generală să fie iar ilegală. Asta pentru că, din 2002 încoace, toate conducerile federaţiei au mers aşa, din inerţie, fără să respecte Legea Sportului. Au tot cooptat membri, i-au afliat în urma Adunărilor Generale, dar nu au obţinut şi avizul Tribunalului. În plus, sunt o mulţime de afiliaţi, dar neînregistraţi la Tribunal, care, de fapt, sunt cluburi de apartament, fără nici un fel de activitate. Adică sunt doar masă de manevră! Aşa s-a ajuns că, şi acum, la Tribunal figurează doar 54 de cluburi asociate ale FRT. Legal, doar acestea ar putea să voteze la alegeri. Nu este vina mea că s-a ajuns în acesată situaţie. Acesta a fost şi motivul pentru care Marius Vecerdea a obţinut în Tribunal anularea unei Adunări Generale din 2016. Iar de atunci, lucrurile au rămas la fel. De ce nu s-a obţinut şi avizul Tribunalului, rămâne un mister!".  
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează