SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Scandal la Turneul Campionilor! Federer a pedepsit o declarație arogantă a lui Djokovici: "Chiar a spus asta?"

Roger Federer, foto: reuters
Roger Federer, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2015 10:50

Roger Federer s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor, după o victorie superbă repurtată în fața rivalului Novak Djokovici, scor 7-5, 6-2.

În cel de-al doilea set, elvețianul în vîrstă de 34 de ani nu i-a lăsat nici o șansă sîrbului, folosindu-se de varietatea de lovituri de care dispune pentru a-l scoate din ritm. Cu un prim-serviciu ce a bifat peste 70 de procente în ambele seturi, Federer a închis meciul fără probleme.

Totuși, la conferința de presă de după partidă, Djokovici a minimalizat jocul elvețianului.

"Am avut una dintre acele zile cînd nu m-am simțit bine, nici măcar aproape de forma mea obișnuită. Roger are meritul că a mixat loviturile, că mi-a trimis în mod diferit mingea înapoi de fiecare dată. S-a folosit foarte inteligent de slice și spin, a servit eficient. Eu am făcut multe erori neforțate, practic, i-am pus pe tavă victoria, mai ales în setul secund. A jucat bine tactic, iar eu l-am lăsat să dicteze ritmul de pe linia de fund".

Număr 3 mondial, Federer nu a trecut cu vederea înțepăturile lui Djokovici.

"A spus că el mi-a pus pe tavă victoria? E clar că nu a fost la fel de bun ca în primul set. Dar, sincer, nu e ca și cum a jucat teribil de prost. De ce nu a jucat bine? Mi-ar plăcea să cred că e din cauza mea, sincer".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
900537833386594
Ionel Ionescu  •  19 Noiembrie 2015, 03:41

SA FIM SERIOSI. ACESTI DOI MARI TENISMENI SUNT PREA INTELIGENTI ,SA, SE INTEPE UNUL PE ALTUL. PAREREA MEA ESTE CA , ARTICOLUL NU ARE CALITATE.

mihai231
mihai231  •  18 Noiembrie 2015, 22:57
Postat de legend31 pe 18 Noiembrie 2015, 12:27

Singurul fumat de aici esti tu..in 2011-12 inca erau la apogeu Federer si mai ales Nadal...Nadal a jucat 5 finale de GS la rand (Record pt el) si Djokovic l-a batut in 4 din ele. Asa ca mai las-o moarta pe asta, in 2007-08 cand Roger juca f bine, Nole era inca tanar..evident ca atunci il batea pe banda rulanta Federer. Asta e doar o victorie intr-o grupa..nimic mai mult. Uiti ce s-a intamplat in ultimii 2 ani la Wimbledon, sau anul asta la US Open? Cat despre Nadal.mai las-o moarta ca sunt de aceeasi varsta aproape..astea sunt doar scuze, e nr.1 acum si foarte foarte meritat..cel mai bun sezon avut de catre un jucator in ultimii ani, daca nu in era ATP.

ba...tuuuu, ai i nebunit?-.......anu asta okai.....vedem la anu dupa ce se incalzeste Nadal, il matura pe zgura, pe zgura Nada este cel mai bun din toate timpurile, sa nu uitam, hei sa nu uitam, Fede a cam castigat tot ceea ce a vrut a castigat cat nu a castigat altcineva si de mii de ori decat altii, Fede nu mai avea nevoie de nimik sa demonstreze, si in ploos 2 copii si o casa asa ca a lasat-o mai moale...nu mai vb..aiurea in tramvai, intrebati-l si pe Nasti si va raspunde fara sa rasufle, Fede cel mai bun din toate timpuriile la general,cum Nada este pe zgura, ce a castigat Nada pe zgura nu a castigat altcineva si cu asta ..punct, sigur voi daca sunteti din nord nu aveti cum sa cunoasteti sarbii, noi care suntem de pe frontiera cu ei stim aroganta lor.....astia sunt sarbii, se cred buricu pamantului pana le tras amerikanu cu shutu in fund....

andrei.33
andrei.33  •  18 Noiembrie 2015, 19:59

SCANDAAAL... DAAA Traiasca gsp-can-can

Vezi toate comentariile (25)
Comentează