SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Scandal la Wimbledon din cauza ploii! Un jucător de top i-a amenințat pe organizatori: "Vă dau în judecată"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 20:07

Turneul de la Wimbledon pare să aibă aceeași soartă ca cel de la Roland Garros, unde ploaia a întrerupt de mai multe ori meciurile, atât la fete, cât și la băieți.

Ploaia l-a enervat foarte tare pe francezul Gilles Simon (20 ATP), care a amenințat că va pleca de pe teren în meciul cu Grigor Dimitrov, joc care a fost întrerupt din cauza ploii.

"Nu vreau să joc! Nu se poate juca pe ploaie. Dacă mă accidentez, vă dau în judecată", i-a spus Simon arbitrului, conform Punto de Break.

În cele din urmă Simon a pierdut meciul cu Dimitrov, scor 6-3, 7-6 (7-1), 4-6, 6-4, iar la conferința de presă s-a plâns din nou din cauza condițiilor.

"Nu-mi place să joc pe ploaie. Nu voi înțelege niciodată de ce ne pun sa jucăm când terenul e alunecos. E inacceptabil ce ne-au făcut. Știți ce mi-a spus arbitrul? Că apa pătrunde în iarbă și nu mai alunecam! Incredibil", a spus Simon.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
marian0904
marian0904  •  01 Iulie 2016, 20:50

Organizatorii stiu foarte bina ca instinctul de conservare al jucatorilor invinge. Jucatorii care in mod natural sunt mai tematori (nu pun osul la treaba) si sunt invinsi. Totusi, jocul la risc al organizatorilor, s-ar putea sa duca si la accidentari urate, urmate de procese si chiar despagubiri. Ce ma mira este pozitia arbitrilor, ei fiind cei care pot intrerupe meciurile. Daca organizatorii au bani, arbitrii nu au venituri ce le-ar permite acordarea de despagubiri pt un jucator important.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Iulie 2016, 20:35

ce fariseu ...ce ipocrit ...bani sa ia ...dar fara sa joace ...

red77
red77  •  01 Iulie 2016, 20:31

pai nu mai veni ! cine te pune sa te inscrii? cand castigi sute de mii de euro e bine

Vezi toate comentariile (3)
Comentează