SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Scenariu dramatic în ATP » Unul dintre coloșii tenisului masculin s-ar putea retrage definitiv: "Din surse sigure, șansele să revină sunt mici"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 16:57

Scoțianul Andy Murray (30 de ani) și-a anunțat astăzi retragerea din cadrul turneului de Mare Șlem de la Australian Open, chinuit de problemele grave la șold cu care se confruntă de mai bine de șase luni. 

Temerile lui Murray, enunțate recent prin intermediul unei postări pe Instagram, par să se adeverească, iar britanicul urmează cel mai probabil să fie supus unei intervenții chirurgicale  după ce tratamentele recomandate de medicii săi nu au avut efectul dorit. 

Cum o astfel de operație nu e deloc una ușoară și presupune o recuperare extrem de anevoioasă, au apărut voci care susțin că Murray va fi nevoit să renunțe definitiv la tenis.

Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, manager la Stejarii Country Club și fost director al turneului ATP de la București, a dezvăluit pe facebook că Murray ar putea renunța la tenis: 

"Din surse cât se poate de sigure vă spun că sunt mici șansele să revină".

3 trofee
de Mare Șlem a câștigat Murray în carieră: Wimbledon, în 2013 și 2016, și US Open, în 2013

"Trec printr-o perioadă realmente dificilă cu problema mea de la șold. Am consultat numeroși specialiști, care mi-au recomandat cum să mă tratez în ultimele luni. Am făcut tot ce a depins de mine și am muncit din greu să revin în competiție. Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum mă așteptam și nu am ajuns la nivelul la care mi-aș fi dorit să ajung. Să continui recuperarea, să-i dau șoldului meu mai mult timp să-și revină e o opțiune, dar operația e o alternativă pe care o iau în calcul, chiar dacă aș vrea să o evit pentru că șansele unui rezultat favorabil nu ar fi atât de mari pe cât mi-aș dori"Andy Murray

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
merace
merace  •  04 Ianuarie 2018, 21:50

Asemenea speculatii nu merita sa fie stiri de presa. Mai bine cred cand se va anunta oficial. Pana atunci, oficial va spun ca nu cred nici o stire "pe surse" sau de genul "a zis ca stie el din surse sigure" :D

onduku
onduku  •  04 Ianuarie 2018, 19:28

Dopaj la greu: Nadal, Djokovici si Murray.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează