SPORTURI  »  TENIS  »  HALLE

VIDEO Placaje la fileu în timpul finalei de la Halle » Scene incredibile în fața liderului mondial și a peste 10.000 de spectatori!

Polonezul Hubert Hurkacz (25 de ani, 12 ATP) l-a învins pe Daniil Medvedev (26 de ani, 1 ATP) în finala de la Halle, scor 6-1, 6-4. Meciul a avut un moment tensionat, când o femeie a încercat să se lege de fileu. +5   FOTO
Polonezul Hubert Hurkacz (25 de ani, 12 ATP) l-a învins pe Daniil Medvedev (26 de ani, 1 ATP) în finala de la Halle, scor 6-1, 6-4. Meciul a avut un moment tensionat, când o femeie a încercat să se lege de fileu.

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2022 20:24 / Actualizat duminica, 19 iunie 2022 20:28

Polonezul Hubert Hurkacz (25 de ani, 12 ATP) l-a învins pe Daniil Medvedev (26 de ani, 1 ATP) în finala de la Halle, scor 6-1, 6-4. Meciul a avut un moment tensionat, când o femeie a încercat să se lege de fileu în semn de protest. 

Forțele de ordine trebuie să fie tot mai vigilente în timpul meciurilor de tenis. În urmă cu două săptămâni, o spectatoare a întrerupt semifinala de la Roland Garros, legându-se de fileu în timpul meciului Ruud - Cilic. O altă femeie a vrut să îi imite gestul și în finala de la Halle, în fața unei audiențe de peste 10.000 de persoane.

VIDEO Scene incredibile în finala Medvedev - Hurkacz

În primul set, la scorul de 5-0 pentru Hurkacz, în momentul în care Medvedev se pregătea să servească, intrusa a sprintat spre fileu și a încercat să se prindă cu un dispozitiv de banda fileului. Doi oameni de ordine au placat-o și au luptat câteva secunde bune pentru a o imobiliza. 

Femeia avea un tricou cu un mesaj prin care voia să tragă atenția asupra schimbărilor climatice.

+1 FOTO

Odată rezolvată problema, Hubert Hurkacz și-a continuat marșul spre al 5-lea titlu din carieră. A avut nevoie doar de 66 de minute în fața liderului mondial. 

Citește și alte știri din tenis: 

Decizie radicală: Irina Begu s-a retras din echipa de Billie Jean King Cup

Naomi Osaka nu merge la Wimbledon » Ce spunea luna trecută: „Ediția asta seamănă cu un turneu demonstrativ”

Playtech: Concurenta de la Survivor care a RENUNŢAT la haine! Se răsfaţă într-un loc de vis. Imagini de neratat


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  20 Iunie 2022, 08:56

Se inmultesc babaurile astea.A fost si la fotbal in Anglia.

Serban_radu.
Serban_radu.  •  19 Iunie 2022, 23:11

Iar avem probleme cu postarile la GSP . Alooo ANPC -ul !!!!!

Serban_radu.
Serban_radu.  •  19 Iunie 2022, 23:10

Putina detentie si-si revine .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează