SPORTURI  »  TENIS  »  UNITED CUP

VIDEO Schimbul anului chiar în penultima zi din 2022? Turneul vedetelor din Australia a produs un raliu fantastic

Reacția delegației franceze la execuția lui Adrian Mannarino
Reacția delegației franceze la execuția lui Adrian Mannarino

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 decembrie 2022 19:52 / Actualizat vineri, 30 decembrie 2022 19:52

Adrian Mannarino (46 ATP) și Federico Coria (75 ATP) au oferit raliuri încântătoare în meciul disputat astăzi la United Cup și câștigat de francez, scor 6-1, 6-0. 

Mannarino și Coria au ținut în permanență audiența în picioare. Cel mai frumos moment a avut loc în setul secund, la scorul de 6-1, 4-0 și minge de break pentru Mannarino. 

Coria a intrat în controlul schimbului cu un lung de linie superb, a plasat apoi o „scurtă” aproape perfectă, dar francezul a avut răspuns de fiecare dată. Totul s-a încheiat cu un „tweener”, o lovitură printre picioare, din alergare, a lui Mannarino.

Ce este United Cup, competiția finalului de an în tenis 

United Cup este o competiție organizată în premieră în Australia, la Brisbane, Perth și Sydney.

La startul sunt 18 echipa naționale împărțite în șase grupe. Fiecare dispută conține două meciuri de simplu masculin, două de simplu feminin și un eventaj „baraj” de dublu mixt.

La ediția inaugurală au luat startul Grecia, Polonia, Statele Unite ale Americii, Spania, Italia, Franța, Australia, Croația, Elveția, Germania, Brazilia, Belgia, Cehia, Marea Britanie, Argentina, Norvegia, Bulgaria și Kazahstan.

Citește și alte știri din tenis: 

GALERIE FOTO Dream Team » Paula Badosa și Rafael Nadal au întors toate privirile la Sydney, înaintea turneului unde vor face echipă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează