SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2012

Secretul lui Murray » Jocuri video împotriva lui Karlovici

Foto: tt.tennis-warehouse.com
Foto: tt.tennis-warehouse.com

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 28 iunie 2012 13:13

Scoţianul Andy Murray a declarat că speră ca reacţiile rapide pe care le-a educat cu ajutorul jocurilor video îl vor ajuta şi pe teren. Mai ales în următorul meci, cel din turul al doilea, împotriva croatului Ivo Karlovici.

Croatul are 2,08 metri înălţime şi serveşte cu 250 de kilometri la oră, iar Murray este vestit pentru că este jucătorul cu cele mai bune reacţii din ATP. Murray este însă încrezător că şedinţele de joacă pe PlayStation şi X-Box îi vor conferi avantajul dorit în faţa uriaşului.

"Încă mă joc mult pe PlayStation şi X-Box şi, cine ştie?, poate că acest lucru îmi îmbunătăţeşte viteza de reacţie. Sînt mai bun şi mai rapid la jocuri decît toţi prietenii mei.

Mă joc uneori cu Rafael Nadal şi Juan Monaco. Ştiu că am reacţii bune de pe cînd eram copil. Am practicat multe sporturi, nu eram neapărat cel mai iute, dar aveam putere de anticipaţie", a spus Murray. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează