SPORTURI  »  TENIS  »  PERFORMANȚĂ

Senzațional! Doar Serena și Venus erau în acest top » A treia jucătoare aflată în activitate care reușește o performanță incredibilă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2015 23:54

Jelena Jankovici a reușit să intre într-un top inedit în această după-amiază după ce a învins-o într-un meci superb pe Francesca Schiavone.

Într-un duel foarte echilibrat și întins pe durata a trei ore de joc, fostul număr 1 mondial a învins-o pe Schiavone, scor 7-5, 4-6, 6-4.

Acest succes a dus-o pe Jankovici și într-un top unde se mai aflau doar Serena și Venus Williams. Sîrboaica a devenit doar a treia jucătoare aflată în activitate care își trece în cont 600 de victorii în circuitul WTA.

Serena are 737, Venus 698, dar top 3 este foarte departe și pentru surori. Navratilova a cîștigat 1442 de meciuri, Chris Evert are 1309 și Steffi Graf încheie top 3 cu 902.

Jankovici a devenit doar a 16-a jucătoare din istorie care atinge 600 de victorii în WTA.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  24 Septembrie 2015, 06:45

Credeam ca e vorba despre un top al urâțeniei ... Așteptand meciul Simonei am dat din greseala peste meciul Jelenei cu Schiavone, trebuia sa fi pus si astia o avertizare din aia ca la știri, nu de alta dar da naibii vreun copil si rămane cu cicatrici emoționale toată viata, chiar si eu, vorba aia, cal bătrân, si ma trec fiori reci cand imi aduc aminte ... Cica nu exista femei urâte ci doar bărbați insuficient băuți, insa în cazul ăstora te trezeai din beție instantaneu oricat de trotilat ai fi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează