SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Serena a rămas marcată de duelurile cu Halep: "Mă aştept să facă un meci incredibil"

FOTO:Reuters
FOTO:Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 martie 2015 12:20

Simona Halep s-a calificat în semifinala turneului de la Indian Wells, după ce a învins-o pe Carla Suarez Navarro, scor 5-7, 6-1, 6-1.

În semifinală, românca o va întîlni pe Serena Williams. Americanca a vorbit despre duel.

"Anul trecut, cînd am jucat la Turneul Campioanelor, au fost două meciuri total diferite. Cred că la prima partidă nu am fost pregătită. Am primit o replică la care nu mă aşteptam.

Acum sînt pregătită pentru meciul cu Simona Halep. Mă aştept să facă un meci incredibil, pentru că este o jucătoare foarte bună. Va fi o partidă dificilă", a spus Serena Williams potrivit site-ului wtatennis.com.

Cele două s-au întîlnit de cinci ori, iar Halep a cîştigat o singură dată, în grupele Turneului Campioanelor, 6-0 6-2 Ultimul meci a avut loc în finala aceluiaşi turneu, în 2014, cînd Williams a cîştigat cu scorul de 6-3 6-0.

După victoria cu Carla Suarez Navarro, înainte de meciul din sferturi al Serenei Williams, Simona Halep a vorbit despre victoria în faţa Carlei Suarez Navarro şi un posibil duel cu jucătoarea americancă.

"Sînt fericită că am cîştigat astăzi. Ştiam că va trebui să mă bat pentru fiecare punct în faţa ei. Deschide unghiurile foarte bine şi e foarte greu să joci împotriva ei. Am avut emoţii în primul set, însă am reuşit să îmi revin. Acum abia aştept să joc cu numărul unu în lume", a spus Simona Halep.

Duelul Serena Williams - Simona Halep se va disputa cel mai devreme în noaptea de vineri spre sîmbătă. Rămîi pe GSP.RO pentru a afla ora exactă a meciului.

Citeşte şi: Supervictorie! Halep este în semifinale la Indian Wells! A învins-o pe Navarro după aproape 2 ore

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (52)
daccian
daccian  •  20 Martie 2015, 01:23

Bun, vad ca cei carora le-am raspuns au mai recitit si au mai reevaluat, de nu primesc niciodata al doilea raspuns. Pentru cine mai trece intamplator pe aici si vede postarea aia : eu o ador pe Simona, doar contraziceam cu o oglinda indreptata spre altcineva, absurditatile neferictilor ce se luau de ea. Tocmai ca sa le scot in evidenta lipsa de logica.

daccian
daccian  •  19 Martie 2015, 23:54
Postat de ciuleavvictorms pe 19 Martie 2015, 20:43

sufletul tau e ranchiunos, e lipsit de caracter si fair play iar tu esti lipsit de educatie, ai ramas un marlan, poate din nastere, poate din greseala! cred, mai degraba, ca esti una dintre scursurile societatii si nu ai ce cauta intre oameni pana nu te reeduci!?

Cred ca asta e in general valabil pentru toti care scriu pe forumul GSP. Nu am inteles totusi ce te-a provocat pe tine sa mi le trantesti mie. Chiar sunt curios. :) Nu faceam decat sa repet ceva ce au spus altii, dar cu un adresant mai potrivit. Esti spaniol? :D

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  19 Martie 2015, 20:43
Postat de daccian pe 19 Martie 2015, 19:16

Explica-ti indemnul. Gaseste orice greseala gramaticala in textul meu, in afara de nefolosirea majusculelor, din comoditate. .... Balaurule, doar incercam sa fiu de ajutor. Ma doare sufletul sa vad atata lipsa de logica.

sufletul tau e ranchiunos, e lipsit de caracter si fair play iar tu esti lipsit de educatie, ai ramas un marlan, poate din nastere, poate din greseala! cred, mai degraba, ca esti una dintre scursurile societatii si nu ai ce cauta intre oameni pana nu te reeduci!?

Vezi toate comentariile (52)
Comentează