SPORTURI  »  TENIS  »  

Serena e prea tare » Sorana Cîrstea a ratat finala de la Stanford

Sorana nu a reușit prea multe în fața puternicei Serena Williams (foto: Reuters)
Sorana nu a reușit prea multe în fața puternicei Serena Williams (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 iulie 2012 01:05

Sorana Cîrstea nu a putut să dea încă o lovitură. După ce anterior o învinsese o slovaca Dominika Cibulkova, locul 15 în clasamentul mondial, tenismena română a fost eliminată în semifinalele turneului de la Stanford. Cea care a stopat-o a fost Serena Williams, recenta cîştigătoare de la Wimbledon şi locul 4 în lume, care s-a impus clar, cu 6-1, 6-2 în doar o oră de joc.

Pentru parcursul său la Stanford, turneu dotat cu premii în valoare de 640.000 de dolari, Sorana a primit 28.500 de dolari şi 200 de puncte WTA.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
serenka_williamsova
serenka_williamsova  •  16 Iulie 2012, 04:02
Postat de dexter71 pe 15 Iulie 2012, 23:17

Vorbesti sa te afli in treaba. Nu ai vazut desigur meciul cu Cibulkova. Din pacate Serena e intr-adevar prea puternica pentru restul jucatoarelor din circuit.

am vazut meciul cu cibulkova... ti se pare ca acolo a avut un plan de joc ? a jucat si acolo la fel ca si cu serena. adica a jucat ce stie... a incercat sa plesneasca orice minge cat poate de tare. cu cibulkova i-a mers pt ca a prins o zi buna. de ce crezi ca nu are constanta in joc ? pt ca un asemenea joc nu poate sa functioneze mereu... iti merge o zi, doua. dar e imposibil sa functioneze un turneu intreg. de cate ori a batut jucatoare de top 20 pt ca apoi sa piarda in turul urmator cu jucatoare mult mai slabe ? nu are deloc variatie in joc... nu stie altceva decat sa plesneasca mingea.

dexter71
dexter71  •  15 Iulie 2012, 23:17
Postat de serenka_williamsova pe 15 Iulie 2012, 12:06

s-a vazut din nou ca serena, jucand la 20% din potentialul ei, poate sa mature terenul cu o jucatoare ca sorana, care n-are nici cea mai mica idee tactica atunci cand intra pe teren. totusi forma serenei nu e una prea grozava. cu siguranta ca la olimpiada va arata altceva.

Vorbesti sa te afli in treaba. Nu ai vazut desigur meciul cu Cibulkova. Din pacate Serena e intr-adevar prea puternica pentru restul jucatoarelor din circuit.

dakesis
dakesis  •  15 Iulie 2012, 19:32
Postat de borat101 pe 15 Iulie 2012, 10:23

De ce nu ai avut tupeu sa te duci la Serena sa ai spui sa faca blat, sa o bata Sorana? Asta ca sa arati a Roman ai anilor 1950-2000. La astfel de turnee ca sa participe staruri/jucatoare bune, sponsorii, etc... plus jucatoarele alege Calendarul lor care bininteles le influenteaza si cine le plateste mai mult, in cazul asta zona Stanford (reala bay area) foarte bogata vor sa vada CAMPIONI DE ELITA. Este alt nivel de viata si a admira si respecta ce iti da Dumnezeu. Deci ai grija ca Romani cu mentalitate ciudat de negativa si injositoare ca a ta, strica Imaginea Romaniei, a Sportivilor si Sporturilor.

bai omule, scoate-ti morcovul din...gand. Ai auzit de sarcasm?:) hai, respira adanc...:)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează