TENIS

Serena Williams amînă revenirea! Nu va participa nici la Beijing!

Duminica, 26 Septembrie 2010

Serena Willams, numărul unu mondial, şi-a anunţat retragerea de la încă un turneu. Americanca încă se recuperează după accidentarea de la picior şi nu va participa nici la Openul Pan Pacific de la Beijing.

 

După ce nu s-a prezentat nici la turneul de la Tokyo, Serena Williams a scris pe blogul său că nu mai poartă bandajul de pe picior: "Am făcut progrese mari în recuperare. Nu sînt încă pregătită să revin pe teren aşa că nu voi participa nici la Turneul de la Tokyo, nici la cel la de Beijing. Sînt amîndouă nişte turnee extraodinare şi îmi pare rău că nu voi fi acolo. Voi rămîne loială fanilor şi sper să fiu în formă maximă la începutul sezonului următor".

Serena Williams, accidentată de la începutul lui iulie, după ce s-a tăiat în nişte cioburi  într-un restaurant din Germania, a suferit o operaţia pe 15 iulie la piciorul drept, din cauza căreia nu a mai participat la nici o competiţie de la Wimbledon.

La finalul celor două turnee, Caroline Wozniacki ar putea deveni numărul unu mondial dacă daneza ajunge în finalele de la Tokyo şi Beijing.La 57 de ani Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu o blonda superbă de 24 de ani, cine este

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - Turis-Oltul Turnu Măgurele

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1