SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

SERENA WILLIAMS // Decizie drastică luată împotriva Serenei Williams: "Acest lucru nu va mai fi tolerat! Trebuie să respecți locul și jocul"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2018 19:48

Serena Williams (36 de ani, 27 WTA) a lăsat pe toată lumea cu gura căscată cu echipamentul purtat anul acesta la Roland Garros, de pe urma căruia a primit porecla "Catwoman".

Ținuta adoptată de Serena la Paris nu va mai fi acceptată, anunțul fiind făcut chair de Bernard Guidicelli, președintele Federației Franceze de Tenis

Acesta a anunțat în presa internațională că nu va mai tolera apariția unui echipament asemănător la viitoarele ediții ale turneului parizian:

"Echipamentul Serenei din acest an, de exemplu, nu va mai fi acceptat de acum încolo. Trebuie să respecți jocul și locul", a declarat acesta.

La ediția din acest an de la Roland Garros, Serena a purtat un echipament inedit personalizat, complet negru, cu o centură de culoare roz. Fanii americancei de pe Twitter au reacționat imediat la alegerea celor de la Nike, și au supranumit-o pe Serena "Catwoman". (foto Vezi AICI o galerie FOTO cu echipamentul Serenei de la Roland Garros)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
10155633308976552
Cornel Perju  •  24 August 2018, 17:31

ha ha. eu am crezut ca este vorba despre faptul ca Serena nu va mai fi favorizata de WTA si ca va fi pusa cap de serie in functie de pozitia in clasament si nu dupa cum vor muschii mafiotilor care conduc tenisul mondial. Degeaba se chinuie astia sa o impinga in fata pe balena "albastra" in fata ca tot nu va reusi sa mai castige un grand slam. Cred ca turneul asta este ultima sansa pentru balena sa mai castige ceva. Fetele care vin din urma joaca sufficient de bine si sunt mai putin coruptibile asa ca nu se vor face pres in fata balenei asa cum au facut toate jucatoarele de top la Wimbledon, inclusive Simona.

135633977210983
Gigi Papadie  •  24 August 2018, 13:26

de ce nu se joaca si tenisul pe categorii?ca la box cam inegala lupta cu celelalta fete

lionforever
lionforever  •  24 August 2018, 10:50

Era cam cât 4 catwoman la un loc .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează