SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Serena Williams, despre momentul retragerii din tenis + superobiectivul pe care și l-a fixat: "De ce mi-aș dori doar atât?"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2018 16:57

Serena Williams (36 de ani), jucătoare revenită în acest an în circuit după o pauză de mai bine de un an, spune că nu ia în calcul deocamdată retragerea din circuitul profesionist. 

"Simt că va veni o zi în care mă voi trezi dimineaţa şi voi spune «Gata, am terminat!». Voi recunoaşte acest sentiment, sentiment pe care nu-l am încă", a mărturisit americanca, potrivit ESPN. 

37 de ani
va împlini Serena pe 26 septembrie

Williams, deținătoare a 23 de titluri de Mare Șlem, recunoaște că speră să o depăsească pe Margaret Court în topul Grand-Slamurilor câștigate. Australianca de 75 de ani a câștigat 24 de turnee de Mare Șlem de-a lungul carierei. 

"De ce să nu-mi propun mai mult? Margaret Court are 24, dar de ce mi-aş dori să ating acest prag, când pot câştiga mai multe? Voi câştiga tot ce voi putea.

18 a fost prima mea ţintă, pentru că atâtea aveau Chris Evert şi Martina Navratilova. Eu aveam 17 la acea vreme şi îmi tot ziceam că trebuie să-l câştig şi pe al 18-lea. Am pus atâta presiune pe mine, încât am pierdut trei finale la rând. Atunci, am vorbit cu antrenorul meu şi mi-a spus: «De ce încerci să ajungi la 18? Nu are sens. Obiectivul tău ar trebui să fie 30 sau 40»", a declarat Serena, potrivit sursei citate. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  11 Aprilie 2018, 12:12

Felicitari Serena ! Mama, campioana si foarte lucida !

ludasmatyi
ludasmatyi  •  10 Aprilie 2018, 18:40

Palmaresul Serenei nu va fi ajuns de nici o jucatoare din top 10 actual.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează