SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2019

Serena Williams, ELIMINATĂ de la Australian Open de Karolina Pliskova! Americanca a avut 4 mingi de meci și 5-1 în decisiv!

Karolina Pliskova // FOTO: Reuters +1   FOTO
Karolina Pliskova // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 06:49

Serena Williams, 37 de ani, loc 16 WTA, a fost eliminată de la Australian Open 2019 de cehoaica Karolina Pliskova, scor 4-6, 6-4, 5-7. A fost un meci cu o răsturnare de scor teribilă în setul decisiv. 

Serena Williams a avut 5-1 în decisiv și a ratat 4 mingi de meci în fața jucătoarei de 26 de ani, locul 7 WTA, care s-a calificat în semifinalele de la Australian Open, cea mai bună performanță din carieră. 

În semifinale, Pliskova o va întâlni pe Naomi Osaka, 21 de ani și număr 4 WTA, învingătoare la US Open 2018, cea care a trecut de Elina Svitolina, scor 6-4, 6-1. 

"Serena a fost foarte agresivă în setul secund, am fost și puțin deranjată de vânt. Aproape am ajuns la vestiare, dar acum stau în fața voastră ca o învingătoare, deci mă simt tare bine. La 1-5, mintea mea era la vestiar, eu eram aici. Eram pasivă, doborâtă mental, dar mi-am asumat șansele. Ea a tremurat puțin la final, așa că am câștigat. Mă bucur că joc două zile la rând, cu Naomi", a explicat Karolina Pliskova

2010este anul când Karolina Pliskova și-a adjudecat titlul la junioare la Australian Open

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (68)
2051320434981335
Miklós Székely  •  23 Ianuarie 2019, 19:22

Simona Halep,talent ,netalent este mândria noastră națională,în mod obiectiv.Orice sportiv la insucces poate și terebuie criticat cu bun simț. Serena Williams,femeie ? Mai degrabă un pachet de forță neverificată.Are rezultate,dar moral nu se poate compara cu Federer. Pliskova:a făcut ce a trebiut.Nu trebuie batjocorită.Merită și ea respect.Chiar dacă părea un pic adormită. Succesul la acest nivel comportă o doză mare de hazard.

klauz
klauz  •  23 Ianuarie 2019, 18:48
Postat de ticbis pe 23 Ianuarie 2019, 15:11

Simona Halep: 6-3 cu Pliskova, 4-1 cu Osaka, 4-1 cu Kvitova, 1-0 cu Collins. Una dintre astea umilite de Halep va fi de luni "numarul unu mondial"!!! Iti vine sa crezi???:)

***, am spus ca voi trebuie sa va abtineti. Repet: *** sa se abtina! Halepa nu bate pe nimeni, dar asta nu inseamna ca nu adversarele nu se pot bate singure. Halepa - ca toti netalentatii - fuge dupa orice minge si da cumva inapoi peste fileu, la intamplare, pana adeversara greseste de plictiseala sau de oboseala. Dar acum toate jucatoarele stiu asta si se concentreaza mental mai bine. Adica se pregatesc pentru efortul suplimentar impus de jocul cu o tzacanista. De-aia halepa ia acum bataie peste bataie, de la oricine... Ti-as trimite factura pentru consultatia asta in tenis pe care ti-am acordat-o, dar se stgie ca *** n-au cum plati. Pro bono deci.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ticbis
ticbis  •  23 Ianuarie 2019, 16:28
Postat de Lumy Andronachi pe 23 Ianuarie 2019, 16:12

Nu contează că le-a batut ,acum ele sunt mai bune decat Halep....mult mai bune,cel puțin Pliskova a fost de vis....e momentul lor....bravo fetelor ca a-ti demonstrat că puteți fi mai bune decat Simona Halep!

Gresit!!! Vor fi mai bune decat Halep cand or s-o bata pe teren! Pana atunci, vorba haterilor, sunt "No 1" din nimereala, conjunctural!!! Ma ghidez dupa mintea si judecata ta din ultimii 2-3 ani: ce legitimitate are un lider mondial cu bilant net negativ in fata Simonei Halep, jucatoare pozitionata actualmente pe locurile 3-4 in clasament??? Vezi, de asta esti prost!:)))

Vezi toate comentariile (68)
Comentează