SPORTURI  »  TENIS  »  AUCKLAND

Serena Williams eliminată în optimile de finală de la Auckland de numărul 72 WTA

Serena Williams, foto: reuters
Serena Williams, foto: reuters

Articol de Calota AlexandruJURNALISPORT - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 14:39

Jucătoarea americană de tenis, Serena Williams, a fost eliminată surprinzător în optimile de finală ale turneului WTA de la Auckland de către compatrioata sa, Madison Brengle.

Numărul 72 mondial a revenit de la scorul de 4-1 pentru Williams și a reușit să se impună cu scorul de 6-4 6-7 (3-7) 6-4, obținând una dintre cele mai importante victorii ale carierei.

Brengle a declarat la finalul partidei că „este foarte frumos, ceva la care visezi mereu, să joci cu cei mai buni din lume”, conform Fox Sports.

Înaintea acestei partide, cele două jucătoare s-au întâlnit și în 2015, meci în care actualul număr 2 mondial și deținătoare a 22 de trofee Grand Slam a câștigat cu 6-0 6-1.

"Ultima dată când am jucat cu Serena am reușit să iau un singur game, însă azi am fost cu siguranță mai bună".

Aparent, Serena nu a jucat doar împotriva adversarei sale de astăzi, care a reușit să returneze mai multe servicii ale numărului 2 mondial, ci s-a luptat și cu vremea de la ora meciului, vântul care s-a stârnit provocând-o să facă mai multe greșeli decisive pentru deznodământul partidei.

În sferturile de finală de la Auckland, Madison Brengle va juca împotriva jucătoarei din Letonia, Jelena Ostapenko, numărul 44 mondial.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
spotfan
spotfan  •  04 Ianuarie 2017, 18:17

cu atat mai mult nu ar avea voie sa piarda la un amarat nr 72... Eu sper sa nu o mai vad pe serena castigand gs.

225712701123912
Tudor Costea  •  04 Ianuarie 2017, 17:43

Peste 3 saptamani Serena va ridica deasupra capului trofeul de la Melbourne. Nu o vad in stare pe germanca Kerber sa mentina ritmul de anul trecut. Halep va pierde in turul 1 sau 2 la o jucatoare de forta. Halep trebuia sa profite de acest turneu mai slab cotat ca sa adune punte.

spotfan
spotfan  •  04 Ianuarie 2017, 16:02

bine ca aici nu comenteaza nimeni. daca pierde Serena se gasesc scuze chiar daca ea e nr 2 mondial si pierde la nr 72, pe care anterior a batut-o cu 6-0, 6-1 iar cand Simona -actual doar nr. 4- prinde o zi proasta si indrazneste sa piarda cu nr 52 mondial, pe care nu o cunoaste din meciuri anterioare este facuta cu ou si cu otet de unii... Oare cine a dat-o mai rau in bara dintre cele doua?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close