SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Serena Williams îi dă încredere Simonei Halep: "Azi nu m-am simțit ca într-un sfert de finală"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2016 15:57

Serena Williams a continuat să o laude pe Simona Halep și la conferința de presă, unde a vorbit și despre meciul din semifinale, unde o va întâlni pe Agnieszka Radwanska. 

"Simona e chiar o jucătoare grozavă. Nu m-am simțit ca într-un sfert de finală. Tensiunea a fost cea ca dintr-o finală sau semifinală. Chiar e o adversară tare, care de doi ani joacă la cel mai înalt nivel și e într-o formă grozavă.

Chiar mă bucur că am reușit să trec de o asemenea adversară. Urmează Aga (n.r Radwanska). Ea știe să gestioneze astfel de meciuri.

Aleargă foarte mult, iar suprafața de joc o ajută pentru că e mai lentă. Mă aștept să fie mult schimburi lungi, însă sunt pregătită", a zis Serena Williams la conferința de presă conform Ubitennis.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
817570691657743
Oana Miulescu  •  18 Martie 2016, 17:00

Deci Aga stie cum sa gestioneze meciurile astea...Simona e o jucatoare grozava, dar nu prea stie... Simona o admira prea mult pe Serena, o lauda peste tot& la Cincinnati i-a urat acesteia sa castige Calender Slamul spre stupoarea tuturor ... Pe teren trebuie sa fii o "fiara" cu oricine joci.hai Simona, bafta la Miami!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează