SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Serena Williams împlinește azi 38 de ani! Ce le spunea jurnaliștilor în 2010: „Să mă scoateți de pe teren, sub nicio formă nu mai joc”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 septembrie 2019 20:37

Serena Williams, ocupanta locului 9 în clasamentul WTA, una dintre cele mai mari jucătoare din istorie, împlinește astăzi 38 de ani. 

În continuare între cele mai bune 10 jucătoare ale lumii, Serena n-a luat încă o decizie în privința retragerii, situație pe care o vedea însă complet diferit în urmă cu 9 ani. 

La ediția din 2010 de la Wimbledon, competiție pe care avea să o și câștige, Serena Williams le-a oferit un răspuns interesant jurnaliștilor care au întrebat-o dacă ar fi vreo șansă să fie prezentă în circuit și la 38 de ani. 

Dacă voi mai fi pe teren atunci, vreau să vă ocupați personal de asta și să mă escortați în afara lui. Sub nicio formă nu voi mai fi aici la 38”, spunea Serena, un răspuns care astăzi a revenit în actualitatea presei de pe mapamond. 

Cariera Serenei Williams nu mai are nevoie de nicio prezentare: a câștigat 23 de trofee de Mare Șlem, contabilizând în total 72 de titluri în circuitul feminin. 

Americanca e pe primul loc și la capitolul premii, capitol unde a câștigat peste 92 de milioane de dolari, fiind în continuare printre cele mai iubite și apreciate jucătoare din circuit. 

Începând din 2017, Serena Williams este mamă. După revenirea în circuit de după naștere, aceasta nu a mai câștigat niciun titlu, pierzând, printre altele, patru finale de Mare Șlem.

Vezi și: 

ATP, primele măsuri contra lui Nick Kyrgios: 6 luni în care trebuie să nu calce greșit! Ce se întâmplă altfel

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează