SPORTURI  »  TENIS  »  EVENIMENT

Serena Williams, mamă pentru a doua oară! » A născut o fetiță, numită Adira River

Serena Williams alături de soț și de fetițe Foto X
Serena Williams alături de soț și de fetițe Foto X

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2023 13:36 / Actualizat miercuri, 23 august 2023 13:43

Serena Williams, 41 de ani, a adus pe lume al doilea copil, o fetiță care a primit numele de Adira River Ohanian. Pe 1 septembrie 2017 se năștea Olympia Alexis, cea care și-a întâmpinat cu entuziasm sora mai mică

De data aceasta a fost o naștere lipsită de complicații pentru Serena Williams, marea legendă a tenisului feminin, care a anunțat pe rețelele sociale venirea pe lume a celei de-a doua fetițe a familiei. Împreună cu soțul ei, Alexis Ohanian, a comunicat că este din nou mamă.

Bine ai venit, îngerul meu frumos”, a notat Serena, 41 de ani, în explicația unui video postat pe contul ei de TikTok în care apare alături de soț și de primul copil al cuplului, Olympia Alexis, 4 ani, îmbrățișând-o pe nou-născută.

Sunt recunoscător să anunț că dragostea face echipă în căminul nostru: o fetiță nou născută sănătoasă și fericită și o mamă sănătoasă. Serena, mi-ai oferit încă un dar incomparabil”, a scris pe contul său de pe platforma X (fostul Twitter) Alexis, 40 de ani, soțul fostului lider WTA.

„Mulțumesc tuturor membrilor staff-ului medical care au avut grijă de soția și fiica mea. Nu voi uita niciodată momentul în care i-am arătat-o Olympiei pe sora ei mai mică”.

A doua fetiță a cuplului Williams-Ohanian a primit numele de Adira River. „Pacea ta va fi ca un râu, bunăstarea precum valurile mării”, a adăugat poetic co-fondatorul site-ului Reddit.

Serena Williams, mamă pentru a doua oară! » A născut o fetiță, numită Adira River
Alexis Ohanian și Olympia, primele priviri spre nou-născută Foto X

23 de titluride Grand Slam a adunat Serena Williams în carieră, cu unul mai puțin decât Margaret Court, cea care deține recordul absolut în ambele circuite

Prima naștere, cu cezariană și complicații

Pe 1 septembrie 2017, Serena o aducea pe lume pe Olympia după o naștere extrem de complicată, printr-o cezariană efectuată de urgență atunci când s-a observat că pulsul fătului scăzuse dramatic în timpul travaliului.

Apoi, Williams a suferit o embolie pulmonară, a doua din viața ei după cea din 2010, recuperarea ținând-o la pat timp de 6 săptămâni.

Anul trecut, într-o lungă confesiune publicată în Vogue, Serena Williams anunța că „evoluează departe” de tenis, după care a jucat la US Open, ultimul ei turneu. În mai 2023 a confirmat, la apariția pe covorul roșu de la Gala Met din New York, că este însărcinată pentru a doua oară.

Citește și: 

România încheie grupa B a Europeanului cu o înfrângere » 2-3 dramatic în fața Bulgariei!
CAMPIONATUL EUROPEAN
România încheie grupa B a Europeanului cu o înfrângere » 2-3 dramatic în fața Bulgariei!
Victorie în multe culori » Excentrica Sha'Carri Richardson s-a impus în proba de 100 de metri la Campiontele Mondiale de la Budapesta
CAMPIONATELE MONDIALE
Victorie în multe culori » Excentrica Sha'Carri Richardson s-a impus în proba de 100 de metri la Campiontele Mondiale de la Budapesta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Morujmomoruj
Morujmomoruj  •  23 August 2023, 13:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează