SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Serena Williams rupe tăcerea! Dialog deschis despre sacrificiile făcute după ce a devenit mamă: ”Am sânii prea mari! Trebuie să pompez lapte înainte de fiecare meci!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iunie 2018 11:45

Serena Williams, 36 de ani, a oferit un interviu ediției din SUA a revistei InStyle în care a vorbit fără perdea despre trecerea de la numărul 1 mondial la mamă cu o carieră în tenis.

Jucătoarea americană a câștigat titlul la Australian Open în 2017 fiind gravidă în două luni: ”Mă gândeam că probabil o să fiu eliminată repede. Era ok, aveam o scuză bună pentru prima dată. Mi-am întrebat doctorul dacă e nevoie să mă retrag, dar medicul mi-as spus că trebuie doar să fiu atentă la căldură. Câștigarea titlului a fost ca un film Disney”.

”Am o singură regulă la antrenament”

Au trecut 11 luni de când s-a născut micuța Olympia, iar mama ei deja încearcă să revină la cel mai înalt nivel. Încearcă să îmbine jobul de mamă cu cel de jucătoare profesionistă:

Încă o alăptez. Trebuie să pompez lapte înainte de fiecare meci pentru că am sânii prea mari. După, se micșorează cu o mărime sau două, cea mai bună parte a zilei pentru mine. Ne jucăm și apoi mă furișez la antrenament, de obicei pe la 8 dimineața. Am o singură regulă, să termin antrenamentul până la ora 13:00. Iubesc tenisul, dar trebuie să fiu cu fata mea. Vreau să o pun înainte de orice altceva”.

Serena a vorbit și despre statutul de favorită care i s-a oferit la Wimbledon, unde va fi cap de serie numărul 25, deși e numărul 183 mondial în acest moment:

”Știi, e interesant, pentru că nu s-a mai întâmplat așa ceva cu o jucătoare care abia a născut. Se întâmplă pentru că e vorba de mine. Mă bucur însă că se acordă atenție și acestui capitol, pentru că e nevoie de o schimbare și sper că se va realiza cât mai repede”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
ray51
ray51  •  01 Iulie 2018, 11:57

O tenismena unica, un caracter deosebit, o femeie curajoasa si se pare o mama iubitoare. Multe calitati intr-un singur personaj. Succes, dar pana la ... Simona !

181434968924143
Lucian Stoica  •  01 Iulie 2018, 08:41

Lasă-te monstrule, lasă-ne, scuteşte-ne de prezenţa a hidoasă...ai furat Cibulkovei dreptul de a fi cap de serie...cu ce tupeu ai acceptat asta, vacă bătrână şi urâtă? Dispari!

1461177693935533
Sorin Gane  •  30 Iunie 2018, 21:09

Si Simona a avut sinii prea mari si a fost nevoita sa-i mai reduca , pentru a putea juca - de atunci a inceput sa aiba rezultate notabile .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close