SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

WIMBLEDON // VIDEO Serena Williams se apără în fața criticilor, la o lună după scandalul cu Dominic Thiem de la Roland Garros: „Sunt prea bătrână să mai fac asta”

Dominic Thiem și Serena Williams // FOTO: Guliver/Getty Images
Dominic Thiem și Serena Williams // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2019 12:35

Serena Williams (37 de ani, 11 WTA) a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre controversele născute acum o lună, când Dominic Thiem (25 de ani, 4 ATP) a fost scos de organizatorii de la Roland Garros din sala principală de conferințe de la Paris pentru a-i face loc americancei.

Acuzată că ar fi intrat cu forța peste Dominic Thiem, Serena spune că decizia nu i-a aparținut ei, ci francezilor: „Le-am spus că pot merge într-o sală mai mică, chiar i-am rugat să facă asta, le-am spus că voi reveni ulterior. Dar ei mi-au zis să rămân acolo, apoi l-au scos pe el din conferință. 

Le-am spus că a fost nepoliticos ceea ce au făcut. Deci, chiar așa au stat lucrurile și am mai vorbit despre asta. Îmi place de Dominic, întotdeauna mi-a plăcut de el și îmi va plăcea de el în continuare. E un mare jucător, e incredibil. Sincer, sunt prea bătrână pentru a mai fi în asemenea controverse”, a concluzionat Serena Williams, în cadrul unei conferințe de presă.

S-a creat o mare vâlvă, nu înțeleg de ce. E incredibil ce a realizat Serena pentru tenisul feminin, Ca să reglăm lucrurile, mi-ar plăcea să jucăm dublu mixt la Wimbledon sau US Open”, a spus austriacul în vârstă de 25 de ani.

Vezi aici detalii despre momentul controversat de la Roland Garros

Citește și:

Simona Halep e văzută drept campioană pe iarba londoneză! Concluzia trasă de americani: „Ar putea câștiga titlul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close