SPORTURI  »  TENIS  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Sergiy Stakhovsky, dezvăluiri uluitoare de pe frontul din Ucraina: „Patrulez cu o vestă făcută în casă și cu o armă în mână”

Sergiy Stakhovsky/ foto: Imago
Sergiy Stakhovsky/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 14:42 / Actualizat luni, 14 martie 2022 14:48

Sergiy Stakhovsky (36 de ani), fostul jucător de tenis ucrainean, s-a înrolat în armată chiar înaintea invaziei dictate de Putin. După ce a publicat mesajele de încurajare primite de la Djokovic, Stakhovsky a oferit acum mai multe detalii despre desfășurarea războiului din Ucraina.

Fostul sportiv recunoaște că situația lui nu poate fi descrisă în cuvinte, întrucât a fost nevoit să plece de lână familie, pentru a lupta împotriva rușilor pe frontul din Ucraina.

Mărturie senzațională despre Gheata de Aur falsă a lui Cămătaru. Portarul lui Dinamo: „Eu am fost mielul de sacrificiu. Știam și minutele golurilor, erau stabilite să nu producă revoltă în tribune”
DINAMO
Mărturie senzațională despre Gheata de Aur falsă a lui Cămătaru. Portarul lui Dinamo: „Eu am fost mielul de sacrificiu. Știam și minutele golurilor, erau stabilite să nu producă revoltă în tribune”

Sergiy Stakhovsky: „Patrulez cu o vestă făcută în casă și cu o armă în mână”

„Nu am cuvinte pentru a descrie prin ce trec. Nu mi-aș fi imaginat niciodată în viața mea că se va ajunge la asta, că voi fi în orașul meu natal, patrulând într-o vestă făcută în casă, cu o armă în mână. Vreau să spun că, exact cu cinci zile înainte ca războiul să ajungă la Kiev și o mulțime de oameni din serviciile secrete americane și britanice să spună că Rusia va invada, eram 100% sigur că nu se va întâmpla. 

Am spus că nu există vreo șansă ca Rusia să intre deschis în război, să invadeze Ucraina. Sub ce pretext? Nu există niciun pretext pentru asta. Așa că nu trebuie să merg prea departe. Vreau să spun că, încă sunt mulți oameni care se trezesc și speră că a fost doar un vis urât”, a declarat Stakhovsky, potrivit Marca.

Fostul jucător de tenis și-a lăsat familia în siguranță, în Ungaria, iar el s-a înrolat în armata Ucrainei. Acesta a admis că nu le-a spus copiilor săi că a plecat la război.

„Nu le-am spus copiilor mei. Sunt destul de mici și nu cred că ar înțelege semnificația războiului. Soția mea știa, dar nu mi-a pus niciodată o întrebare directă și nu i-am spus niciodată direct. Așa că atunci când a venit momentul, când i-am spus că plec, a început să plângă. Nu a existat cu adevărat o conversație”, a mai spus ucraineanul conform sursei menționate.

Citește și:

Fostul acționar al lui Chelsea, discurs dur după ce londonezii au intrat în colaps: „Fanii ce legătură au cu faptul că Putin bombardează maternitățile din Ucraina?”

Mircea Lucescu nu e de acord cu măsurile impuse împotriva sportivilor ruși: „În opinia mea, sportul ar trebui să unească oamenii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează