SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Sever Dron: "Trebuie să fim moderați cu Halep, fiindcă mai mult ca sigur o să joace cu Azarenka"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 18:00

Simona Halep va juca mâine în turul 3 de la Wimbledon cu chinezoaica Shuai Peng, românca fiind favorită. Jucătoarea noastră își dorește să câștige primul ei titlu de Grand Slam.

Sever Dron, fostul jucător de Cupa Davis și fostul antrenor ale echipei de Fed Cup a României, susține că Simona Halep mai are mult de muncă pentru a-și trece în palmares un prim titlu de Grand Slam.

"Nu putem spune că Halep are drum liber către o nouă finală de Grand Slam. În drumul Simonei va ieşi, mai mult ca sigur, Azarenka, o super jucătoare, cu o mare experienţă pe iarbă.

Deci să fim mai ponderaţi în aprecieri. Simona nu are încă această calitate de a fi deasupra tuturor. Ea trebuie să muncească meci de meci", a spus Dron, la Sport Total FM.

Simona Halep evoluează mâine împotriva chinezoaicei Peng, în timp ce Viktoria Azarenka o va înfrunta pe britanica Heather Watson. Dacă cele două favorite se impun, ele se vor înfrunta în optimi.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
catalynn
catalynn  •  07 Iulie 2017, 10:21
Postat de balauru48 pe 06 Iulie 2017, 21:15

Nu ne dorim ca zimona sa iasa invingatoare!

Nu conteaza ce ne dorim, important e sa castige :-))))

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 Iulie 2017, 21:46

in sfarsit! o opinie obiectiva despre halep! practic, in afara *** williams si sharapova, intre primele 100, poate castiga oricine. valorile sunt nivelate catre acest loc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  06 Iulie 2017, 21:15
Postat de tanasevictor pe 06 Iulie 2017, 19:11

Cred ca vom avea doua partide echilibrate Ne dorim ca SIMONA sa iasa invingatoare PENG este o adversara cu multa experienta SUCCES SIMONA!

Nu ne dorim ca zimona sa iasa invingatoare!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează