SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Sfârșitul unei ere? Roger Federer e la un pas să facă o schimbare colosală! Ultimele detalii

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 19:27

Roger Federer (36 de ani), câștigătorul a 20 de titluri de Mare Șlem, ar putea fi protagonistul unei schimbări uriașe în tenisul masculin.

Sponsorizat de colosul Nike încă de acum 24 de ani, Federer ar putea să-și schimbe sponsorul tehnic în perioada următoare. Contractul său cu Nike a expirat deja, iar un acord de prelungire nu a fost încă semnat.

Presa internațională a tratat pe larg subiectul și a lansat o ipoteză total surprinzătoare: legendarul jucător de tenis elvețian ar fi semnat un contract pe 10 ani cu firma japoneză Uniqlo, care l-a sponsorizat în trecut pe Novak Djokovici. Federer ar urma să încaseze aproximativ 30 de milioane de dolari pe an!

În cadrul unei coferințe de presă susținută azi la Stuttgart, turneul la care Federer va evolua în această săptămână, elvețianul a declarat că nu s-a hotărât în privința brandului care îl va sponsoriza în ultimii săi ani în circuit. De asemenea, Roger nu a negat nici varianta unei prelungiri a contractului cu Nike.

Totuși, Federer a purtat la antrenamentele susținute la Stuttgart echipament Nike, în ciuda faptului că i-a expirat contractul cu gigantul american.

Rafael Nadal, Simona Halep, Serena Williams și Maria Sharapova sunt celelalte nume mari din tenis sponsorizate de Nike.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rzvx
rzvx  •  12 Iunie 2018, 07:42

La 30 de mil pe an chiar nu mai contează firma de echipament, poate sa fie si Koton:))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează