SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS // ROMÂNIA - POLONIA 2-3

Și-a anunțat retragerea din echipa de Cupa Davis a României după eșecul cu Polonia: "Îmi pare rău că s-a terminat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 19:09

Adrian Ungur (674 ATP) a fost învins în duelul decisiv al confruntării cu Polonia din Cupa Davis de Kamil Majchrzak (187 ATP), 3-6, 2-6.

După meci, sportivul de 33 de ani originar din Pitești și-a anunțat retragerea din echipa de Cupa Davis a României.

"N-am reuşit să câştig acest meci, care a fost ultimul al meu în Cupa Davis. Am avut o grămadă de şanse să fac break-uri, mai ales în primul set, dar nu le-am fructificat.

A fost ceva senzaţional pentru mine să îmi reprezint ţara. Au trecut deja opt-nouă ani şi îmi amintesc că totdeauna abia aşteptam să vină meciurile de Cupa Davis. Îmi pare rău că s-a terminat, dar după o vârstă trebuie să ne dăm deoparte.

Le mulţumesc colegilor, căpitanului Gabriel Trifu şi sper ca cei care vor veni din urmă să se ridice şi ei. Ultimul turneu din carieră va fi challengerul de la Sibiu, fizicul nu mă mai susţine şi chiar dacă am fi câştigat astăzi nu mi-aş fi schimbat decizia care e luată cu mult timp în urmă", a spus Adrian Ungur, potrivit news.ro.

26 de meciuri
a jucat Adrian ungur pentru echipa de Cupa Davis a României, la simplu și la dublu. A câștigat 12, pierzând alte 14 confruntări.

Vezi și: România pierde duelul cu Polonia din Cupa Davis » Ungur, înfrângere clară în meciul decisiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
10204113608914360
Lucian Sarbu  •  18 Septembrie 2018, 21:25

Dubliștii au aproape 34 de ani, liderul echipei zace prin jurul poziției 90, restul sunt jucători senzaționali de top 500 - e clar că avem mare viitor! Bravo federației de tenis, de 3 ori bravo! Vedea-le-aș mutrele în ziua în care se va retrage din activitate și Simona Halep! :)))))))

tipsy
tipsy  •  17 Septembrie 2018, 23:55

Ce figuri facea Copil, ca trebuie sa care singur echipa, si a maturat Hurkacz pe jos cu el. Pe Hanescu il injuram ca nu era in stare decat sa ne tina in Grupa Mondiala si pierdea cu jucatori de top 20, Copil nici in Divizia C nu e in stare sa ne tina si orice jucator de top 100 se distreaza cu el.

rocky2
rocky2  •  16 Septembrie 2018, 23:12
Postat de bazinga pe 16 Septembrie 2018, 21:58

Vai de capul nostru,mai jos nu se poate!

Exact! Nici nu stiam ca exista tenismani polonezi!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează