SPORTURI  »  TENIS  »  AFACERE

Şi-a luat hotel » După Nadal, un alt tenismen investeşte în afaceri hoteliere

Lui Andy Murray i-a plăcut hotelul încă din 2012, cînd fratele său s-a căsătorit aici
Lui Andy Murray i-a plăcut hotelul încă din 2012, cînd fratele său s-a căsătorit aici

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 20:08

Andy Murray a cumpărat un hotel de 1,8 milioane de lire în apropiere de locul său de naştere, Dunblane.

Britanicul Andy Murray calcă pe urmele lui Nadal. În urmă cu cîteva zile, ibericul a nunţat că a cumpărat două hoteluri în Mexic. Ieri, Murray a dezvăluit că a făcut şi el acelaşi lucru, dar în Scoţia, ţara sa natală. El a achiziţionat Cromlix House. După o renovare, hotelul se pare că va fi deschis în primăvara următoare.

Pînă acum el avea 14 dormitoare, o capelă, recepţie, două saloane în care oaspeţii de puteau relaxa, verandă, sală de mese, bibliotecă şi camere pentru conferinţe.

"Sînt încîntat că am cumpărat Cromlix House şi abia aştept să-i asigur viitorul şi să fac din el o afacere de succes. Prin renovarea lui şi transformarea într-un hotel chiar în inima comunităţii din Dunblane sper să putem atrage cît mai mulţi vizitatori în zonă, să creeăm locuri noi de muncă şi să sprijinim şi alte afaceri locale. Sînt încîntat că pot da ceva înapoi comunităţii în care am crescut", a spus Murray. În acest hotel, fratele lui Andy s-a căsătorit în 2010.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mooh
mooh  •  27 Februarie 2013, 04:04

Nadal e asociat la Bahia Principe

Vezi toate comentariile (1)
Comentează