SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Și-a pierdut răbdarea! Serena Williams a "rupt" ușa după eliminare! Conferință senzațională a japonezei Naomi Osaka: "Mi-am propus 3 lucruri în meci"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2018 11:12

Serena Williams, 36 de ani, a pierdut în primul tur al turneului de la Miami, 3-6, 2-6 cu Naomi Osaka, 20 de ani.

La conferința de presă de după meci, Osaka, locul 22 WTA, a vorbit despre victoria în fața jucătoarei preferate și a dezvăluit care au fost obiectivele sale .

"Am fost emoționată pentru că Serena este motivul pentru care am început să joc tenis. Am văzut-o de multe ori la televizor și mereu am susținut-o. Am încercat să mă detașez putin și să nu mă gândesc că joc împotriva ei. A fost greu să joc contra ei și să mă gândesc că mă duelez cu o jucătoare oarecare. Am vrut să o impresionez, să nu pierd 0-6, 0-6 și să o fac să strige măcar o dată «C'mon»", a spus Naomi Osaka la conferința de presă.

Serena Williams riscă amenda

După al doilea turneu oficial la care participă după o pauză de 14 luni, Serena Williams riscă să fie amendată. Americanca, locul 491 WTA, nu s-a prezentat la conferința de presă de după meci. Astfel, Serena riscă să fie amendată de WTA.

Mai mulți ziariști au scris pe Twitter că au văzut-o pe Serena plecând dim complexul de la Miami imediat după finalul partide. Ulterior, Serena e emis un comunicat prin intermediul WTA.

"Pentru mine, fiecare turneu este o oportunitate să înțeleg ce trebuie să îmbunătățesc pentru a fi cea mai bună. Naomi a făcut un meci excelent. Învăț câte ceva de fiecare dată când joc. Vreau să îmi continui revenirea și să progresez în fiecare zi", a fost mesajul Serenei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
magura
magura  •  23 Martie 2018, 18:36

Svitolina tocmai i-a dat cu terenul in cap acestei japoneze (6-4, 6-2) :))))))))))))))))))))))))))))

timm
timm  •  22 Martie 2018, 16:32
Postat de crimson.veritas pe 22 Martie 2018, 12:29

dude ... esti #rezist ... de nu intelegi? ... site-ul oficial al WTA este cel cu wtatennis.com ... si eu stiu asta ... si nu ma omor cu tenisul ...:)) Serena este 491 ... joaca la Miami cu wildcard ... si nu am auzit de conceptul de 'loc protejat' pana la tine ... desi nu m-ar mira sa vi inventat intre-timp si asa ceva ... cand e vorba de vestici ... trebuie sa te aspeti la orice forma de ... cheating! ...:))

Pe partea juridica nu te pricepi. La tenis nu te pricepi. Tu doar dai din gura fara sa te informezi? Exista conceptul de loc protejat in tenis. Poti lectura aici. http://www.ziare.com/serena-williams/stiri-serena-williams/serena-williams-a-apelat-la-regula-clasamentului-protejat-din-tenis-1501015

itrobert
itrobert  •  22 Martie 2018, 15:41

Daca scriu ce mi-am propus, pun astia stelute asa ca am sa evit stelutele spunand ca "minunata" Serena e tot "minunata", se vede in comportamentul traditional cartierului "primaverii" din care provine si a familiei regale cu care umbla de colo colo... In ceea ce priveste inghetarea locului, nu exista o aberatie mai mare pentru simplul motiv ca a te astepta sa stea planeta in loc din cauza cuiva este o asteptare nemeritata. In alta ordine de idei, daca ea nu poate trece de primul tur, ce sa caute in fruntea clasamentului??? DA, stiu, in primul tur era normal sa se intalneasca cu o fata venita din calificari... Asa a si stat pe primul loc cat a stat, avand mai mereu traseul cel mai usor. NU zic ca nu putea bate pe oricine, dar cred ca mental ar fi avut caderi si putea si pierde de la oricine... Hai o zi minunata, bafta Simonei si sper sa nu mai vad inca odata ceva similar cu I.W ca ma las de meciurile ei...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează