SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA 'S-HERTOGENBOSCH

Simona Halep a abandonat la 's-Hertogenbosch din cauza unei accidentări!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iunie 2014 21:01

Simona Halep s-a retras în turul 2 la turneul de la 's-Hertogenbosch, în setul al doilea al meciului cu Annika Beck.
Jucătoarea noastră a cîştigat anul trecut turneul olandez, iar în primul tur din 2014 a eliminat-o pe Olga Govortsova, 7-5, 6-2. În cel de-al doilea însă a fost nevoită să abandoneze din cauza unei accidentări.

Simona Halep - Annika Beck 7-5, 2-3 (Halep a abandonat)

La 6-5 în primul set, Simona a avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza unor probleme la coloană, iar la 2-3 în cel de-al doilea a chemat din nou medicul pentru dureri la coaste. Românca n-a mai putut continua meciul şi a abandonat.

Finalistă luna aceasta la Roland Garros, Halep a mai abandonat pînă acum din cauza accidentărilor la alte trei turnee: Dubai, Miami şi Roma.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (182)
mplttev
mplttev  •  19 Iunie 2014, 18:47
Postat de eugen76.pan pe 19 Iunie 2014, 09:00

EU PUN PARIU CA ANUL VIITOR SE LASA DE TENIS.MACHEDIONEANCA CAND SIMTE CA NOROCUL II FUGEO RUPE DE FUGE PAMANTUL!

Nu se lasa el Hanescu, care, desi e un antitalent la tenis, din nastere, si desi a castigat destul din sportul ăsta, nu se lasa de tenis. Se lasa Simona căreia chiar îi place acest joc. Vă orbesc câștigurile materiale ale acestei jucătoare si asa e romanul, carcotas, niciodata nu-si respecta valorile dintr-un orgoliu oltenesc, nici lucrurile bune pe care le fac conaționalii. Romanul aflat peste granita întotdeauna îsi va scuipa conaționalul întâlnit acolo.

mplttev
mplttev  •  19 Iunie 2014, 18:37
Postat de sandokhan97 pe 19 Iunie 2014, 08:42

Sper sa ma insel cand spun ca mai sus de atat nu va urca. Sunt fanul ei, am urmarit aproape toate meciurile ei chiar si la orele cele mai tarzii, dar nu poate fi mai mult de atat cand nu poti lega 2 turnee unu dupa altu. OK efortul dintr-un GS te epuizeaza, dar asta nu trebuie sa fie o piedica pt alte turnee. Sa zicem ca turneul asta nu era nimic de capul lui, dar de la inceputul anului a ratat alte turnee bunicele unde fie a abandonat fie a pierdut rapid. Ramane de vazut ce-si doreste ea, nu-mi pare a fi numai dupa bani, se vede ca iubeste tenisul, dar organismul ei cedeaza prea usor. Nu cred sa mai fi vazut alta tenismena sa joace un turneu iar urmatoru abandon sau iesit din turu 1 sau 2.

Eu nu stiu la ora actuala, tenismena (in afara de turul de forta al Simonei de anul trecut) care sa castige turnee unul după altul. Nici macar 2 unul după altul. Contrazice-mă, cauta o jucatoare anul asta sa fi castigat turneu după turneu.

mplttev
mplttev  •  19 Iunie 2014, 18:31
Postat de madskills pe 19 Iunie 2014, 08:12

da-mi voie sa te contrazic. NU e atat de tanara pe cat crezi pentru sportul de top, mai ales pentru tenis. Si nu o spun eu, o spun specialistii. La 24 de ani nu mai esti tocmai pustoaica. Pai Serena la 24 avea turnee de GS, Seles la fel, Graf la fel. De Navratilova nici nu mai vorbesc. In tenis la varsta asta trebuie sa fi "creme de la creme" nu sa incerci sa-ti corijezi unele greseli de tehnica. Uite-te la Sarapova, are 27, aproape 28, maxim 1-2 ani mai joaca la nivel inalt. Diferenta e ca urlatoarea aia are deja cateva GS castigate. Hai sa fim totusi obiectivi, chiar daca e romanca

1. 27 septembrie 1991 este data ei de nastere. Bine, poti zice ca are aproape 30. 2. Nu exista jucatoare care sa dispuna de toate loviturile in tenis la cel mai inalt nivel. 3. Urmareste mai departe emisiunea chelnerului, să te inspiri.

Vezi toate comentariile (182)
Comentează