SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

Simona Halep a aflat ziua în care debutează la US Open 2019 + când joacă celelalte românce și Marius Copil

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 19:11

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) își va afla sâmbătă dimineața adversara din turul I al turneului de la US Open, viitoarea oponentă a româncei urmând să fie stabilită după terminarea meciurilor din calificări. 

Până atunci, Simona a aflat ziua în care va debuta în competiția de la Flushing Meadows. Campioana en-titre de la Wimbledon va disputa primul său meci marți, ora de start a partidei urmând să fie anunțată ulterior.

Tot marți vor evolua și Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu. Sorana, 29 de ani, ajunsă pe locul 106 WTA, o va înfrunta pe jucătoarea cehă Katerina Siniakova (23 de ani, 38 WTA), în timp ce Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 91 WTA) va da piept cu Andrea Petkovic (31 de ani, 89 WTA). 

Singura româncă ce va intra în competiție încă de luni este Monica Niculescu (31 de ani, 105 WTA), care o va înfrunta pe ucraineanca Dayana Yastremska (19 ani, 33 WTA). Ora de start va fi anunțată duminică. Lista jucătoarelor din România de pe tabloul principal se poate lărgi, în funcție de rezultatele obținute în calificări de Gabriela Ruse și Ana Bogdan (Detalii, AICI).

Marius Copil (96 ATP, 28 de ani), unicul reprezentant al României pe tabloul masculin, îl înfruntă în primul tur pe francezul Ugo Humbert (62 ATP, 21 de ani) - Detalii despre tabloul masculin, AICI!

Simona Halep, traseu ușor

Simona Halep o va înfrunta în primul tur o jucătoare venită din calificări, iar în turul secund ar putea da peste Katerina Kozlova (Ucraina, 25 de ani, 74 WTA). În turul al treilea, Simona ar putea da peste Sorana Cîrstea.

Traseu virtual Simona Halep

  • Tur 1: jucătoare din calificări
  • Tur II: Katerina Kozlova / jucătoare din calificări
  • Tur III: Sorana Cîrstea / Katerina Siniakova / Barbora Strycova
  • Optimi: Bianca Andreescu / Caroline Wozniacki / Lesia Tsurenko
  • Sferturi: Sloane Stephens / Petra Kvitova / Jelena Ostapenko /
  • Semifinală: Naomi Osaka / Kiki Bertens

Vezi și: 

SERENA WILLIAMS - MARIA SHARAPOVA // Promisiunea făcută de americancă: „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!” 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sakamoto
sakamoto  •  24 August 2019, 11:11

Daca ucraineanca Dayana Iastremska este nemtzoaica, cel care ai scris articolul, esti pachistanez!Informeaza-te baiete, inainte de a scrie, ca altfel rid si curcile de tine.Sanatate si virtute!

rivaldinho
rivaldinho  •  23 August 2019, 21:02

Kiki Bertens... :))) Fiti seriosi, mai! Aia nu ajunge in sferturi decat printr-o minune, ce sa mai vorbim de semifinale..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close