SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Simona Halep a dezvăluit dialogul purtat cu Cahill după tragerea la sorți de la US Open

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2018 11:22

Simona Halep va debuta azi, de la ora 18:00, la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, unde o va întâlni pe estonianca Kaia Kanepi (33 de ani/44 WTA).

Jucătoarea noastră a dezvăluit ce i-a transmis antrenorul Darren Cahill după tragerea la sorți.

"Darren mi-a spus că am parte de cea mai dificilă parte de tablou la US Open. Crede că e dificil, însa o voi lua meci cu meci. Important este să câştig primul meci şi apoi voi beneficia de un plus de încredere", a declarat Halep, la Eurosport.

Liderul mondial va avea un traseu infernal la US Open și în turul 3 ar putea da peste Anastasia Pavlyuchenkova, iar apoi, dacă s-ar califica, ar întâlni una dintre surorile Williams, Serena sau Venus. Karolina Pliskova și Sloane Stephens sunt și ele pe partea de tablou a româncei.

TRASEUL SIMONEI LA US OPEN

  • Turul I -  Kaia Kanepi (33 de ani, numărul 44 WTA)
  • Turul II - jucătoare din calificări/Dalila Jakupovic (27 de ani, numărul 93 WTA)
  • Turul III - Anastasia Pavlyuchenkova (27 de ani, numărul 27 WTA)
  • Optimi - Serena Williams (36 de ani, numărul 26 WTA)
  • Sferturi - Garbine Muguruza (24 de ani, numărul 12 WTA) / Karolina Pliskova (26 de ani, numărul 8 WTA)
  • Semifinale - Sloane Stephens (25 de ani, numărul 3 WTA) / Elina Svitolina (23 de ani, numărul 7 WTA)
  • Finală - Angelique Kerber (30 de ani , numărul 4 WTA) / Maria Sharapova (31 de ani, numărul 21 WTA) / Caroline Wozniacki (28 de ani, numărul 2 WTA)

"Vreţi să ştiţi reacţia mea când am aflat cu cine voi juca? «E dificil». Da, e foarte dificil, o tragerea la sorţi foarte grea. Va fi o adevărată provocare. Dar, sincer, nu simt prea multă presiune. Anul trecut am pierdut în primul tur, deci mai rău de atât nu se poate. Sunt optimistă. Simt că am o şansă mare să câştig câteva puncte şi e o şansă mare să visez că pot câştiga un alt turneu important" Simona Halep

8 participări
are Simona Halep la US Open, începând cu 2010, cea mai bună performanță fiind semifinala din 2015, urmată de "sfertul" din 2016

Meciul dintre Halep și Kanepi poate fi urmărit AICI!

Vezi și

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
ecucu
ecucu  •  27 August 2018, 16:12

Cine tot contrazice ca parte Simonei ii usoara? Serena in zi buna e aceeasi ca acum cativa ani, sa nu uitam cum a defilat pana in finala la Wimbledon. Pe cand din celelalte optimi cele mai usoare sunt in ordine a lui Stephens, Svitolina, Wozniacky cu hopurile Mertens, Goerges, Bertens, nici a lui Muguruza nu-i grea care in lipsa surprizelor ar da peste Ka. Pliskova sau chiar a lui Kerber care la fel ar da peste K. Bertens si Hsieh cand ii nazuroasa, Greul ii la Halep si mai ales la Kvitova tinand cont si de muschii Sabalenkai.

vladutz13
vladutz13  •  27 August 2018, 14:22

Este o tragere oribila, orice se comenteaza... e suficient sa compari cu ce este pe cealalta jumatate. Dar e doar pe hartie, sa vedem ce se intampla in turneu, e posibil sa cada pe capete.

robby73
robby73  •  27 August 2018, 13:07
Postat de maxp pe 27 August 2018, 13:01

Aoleu, aici chiar ai dat-o in bara, te rog, zi-mi c-ai baut ceva sau nu te-ai trezit bine de dimineata :)) Halep e favorita nr 1, automat, orice jucator cu un astfel de statut (de altfel oricine din primii 4 capi de serie) nu poate da peste un jucator de top 10 decat cel mai devreme in sferturile de finala, ca asa se fac tablourile (in conditiile in care la US Open se tine cont integral de locul in clasamentul mondial). Deci asta se stia demult. Sigur ca o exagerezi, stii bine de ce is se spune traseu horror, asa cum probabil stii bine ca nu pozitia in clasament denota neaparat valoarea unui jucator. Personal, nu cred ca e un traseu atat de horror, sunt de-acord, dar asta nu pt ca ar da doar de o jucatoare din top 10 pana in semi-finale, din punctul meu de vedere nici nu va da peste acea jucatoare, care ma astept sa iasa din primele tururi.

Tocmai ! Atunci de ce horror și infernal ? Stai calm , nu am baut nimic ;-). Mă mir doar de "horror" și "infernal".

Vezi toate comentariile (10)
Comentează